• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
dytek pisze:
Misiaq ile zapłaciłaś za tego świetlika? Bardzo fajny. :)

przecena :) z 89 zł na 20 zł :D

Karola a może pozytywka? teraz dużo szajsu z tajwanu sprowadzają, ale może a nuż sie trafi jakaś ładna i porządnie grająca?

a ja dzisiaj w końcu jadę na zakupki :D takie do pustej lodówki i do mojej szafy :D

Antaress ale schudlas.....!kobito nikniesz w oczach facetem nie przejmuj sie moj swoje zdanie na temat fryzury wyrazil dopiero na nastepny dzien "nawet fajnie wygladasz teraz"....ech
powiedz mi gdzie kupilas tka cudna kiece i za ile?

misia_q pisze:
.................a ja dzisiaj w końcu jadę na zakupki :D takie do pustej lodówki i do mojej szafy :D

Misia mam nadzieję że plan zrealizowałaś.
Bo ja zdążyłam zrobić obfite zakupy do lodówki, a mojej szafie musiał wystarczyć tylko jeden sklep :(. Na szczęście właściwy sklep, bo kupowałam właśnie fajne spodenki, gdy dostałam alarm z domciu, że Paulinie się butelka z mleczkiem bardzo nie podoba i krzykiem woła cysia ::).

Madziu mialam trzydniowke goraczkowa, teraz jeszcze katar zostal mam nadzieje ze juz koniec z przebojami tego typu buziakii...jak cos mam liste lekow ktore mozemy brac i naprawde pomagaja...(bez recepty)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry