Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Piękne ciuszki Blond, Olcia rozpieszczana przez babcię a moją teściową dostała pikną sukienkę w kolorze blue na lato jak bedzie pora
pokarzemy fotki małej w kiecce!
Magda 500zł za obronę o matko co za zdzierstwo ? Hmm ja miała za friko że tak powiem ....
A to zabawka zamawiana pare dni temu na allegro dziś doszła i matka szalała ze składaniem oto rezultat..
Piękne zakupki Misia w moim stylu cos fantastycznego !
Moj mężuś zrobił zakupki dziś spożywcze i miał przy okazji kupić 2-3 szt pajacyków do spania dla małej bo był w CH no i w sumie kupił pajacyki, komplet
z myszką miki spódniczke z bluzką , spodenki z bluzką !! Tatuś zakochany w córci ;D
Misia fajowe zakupki. Ja kupiłam podobne buciki tylko nie na obcasiku
Mąż mi zabrał aparat więc fotki zrobię po niedzieli ale wczoraj kupiliśmy matę dla Misia no i poszłam do mojej babci a tam...czekał na mnie ( a właściwie na Misia) frak i cała reszta (spodenki, koszula i kaszkiet) na chrzciny wszystko to poprostu boskie
Misia jak to wszystko super dobrane.
Magduska a ty tp wogóle kiedyś śpisz??? O 3:20 na bb, a przed 8 rano komp już włączony. Ty to masz siłe dziewczyno.