• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :-)

• Starter tematu Starter tematu Izzabela
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Karola śpię tyle na ile mi dziecko pozwala :) do 3 karmiłam (karmienie trwało 40 minut więc spać mi się odechciało) a później o 5 rano mój kochany synek już nie śpi :).
Właśnie sobie zasnął więc... sprawdzam pocztę, patrzę co na bb się dzieje i idę do wanny :)

reklama
Matko Boska, Magduska, ty masz parę, tylko pozazdrościć... ::) Ja się juz nauczyłam karmić w nocy na leżąco przez sen, a i tak oczy fioletowe.

Misia, piękne buciki. O torebce nie wspomnę. Jestem fanatyczką torebek, kiedyś je liczylam i mam ze trzydzieści kilka. A raczej byłam fanatyczką, bo teraz to już tylko śpioszki i dresiki w niewielkich rozmiarach.

A my się wczoraj definitywnie pożegnaliśmy z kombinezonem i wskoczyliśmy w "dorosłą" kurteczkę, spodnie i adidasy. Oczywiście kurteczkę za dużą  ;D.

sa4001558ux.jpg

Misia, zakupy bardzo fajne. Też bym chętnie sobie sprezentowała takie butki i torebkę, eleganckie i na topie :)
My tak na zmianę zakładamy kombinezon (wieczorami), kurteczkę, a w dzień to tylko czapkę z daszkiem na czubek głowy i kocykiem przykrywam Jasia, bo by się ugotował.

reklama
Madzia_S pisze:
A my się wczoraj definitywnie pożegnaliśmy z kombinezonem i wskoczyliśmy w "dorosłą" kurteczkę, spodnie i adidasy. Oczywiście kurteczkę za dużą  ;D.

sa4001558ux.jpg
Wow, Marysia to juz rzeczywiscie wyglada bardzo dorosle, cos mi sie wydaje, ze chyba przekroczyla magiczna 5.
Misia sliczne zakupy, mnie osobiscie urzekly butki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry