Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no ewako sam tluszcz normalnie!!!!!
Ciuszki fajne bardzo ladnie wygladasz!!
Karolla, fajna ta hustawka, daj znac czy sie sprawdza. my juz jedna mamy...taka po Dawidzie, pamietacie takie, co sie wieszalo na hakach w drzwiach? hehe
Faktycznie ewako, lepiej z domu nie wychodź, ludziom się na oczy nie pokazuj :laugh: :laugh: :laugh: Ja nie wiem, ty chyba lustra w domu nie masz, albo masz takie co oszukuje, bo ja jakoś tego tłuszczu nie mogę się u Ciebie doszukać?
A co do ciuszków to, ta druga bluzeczka calkiem fajniutka, lubię takie rękawki w dzwonki
Ja własnie tez lubie takie rekawki, dlatego ją kupiłam. Ja raczej tak aligancko nie chodzę, ale bardzo mi sie spodobała. W ogóle lubie wszystko co ma dzwony, spodnie tez inne nie wchodzą w grę.
No moze z tym zwałami przesadziłam, ale wkurza mnie ten brzuchol. Nawet sie wziełam za magiczną szóstkę : :laugh:
chociaz pewnie do konca nie wytrwam :laugh: :
wow blond, ale zakupy!!!!!Super!!!! Materacyk swietny, tez by mi sie taki przydal do ogrodu. Super, super. Kiecka bardzo mi sie podoba, very, very ladna Nie wygladasz w niej jak 100kg, spokojnie. bardzo elegancka jak na chrzciny. Myslalam, ze to na slub kupilas
No to obkupilas niezle swoja rodzinke.
Udane zakupy!
blond świetne zakupki hmmm to może u nas w h&m też przeceny są?
wiecie co, taki matoł ze mnie, wyprałam mężowi sweter nowiutki z vistuli w 40 stopniach i się okropnie zbiegł - a to wełna była i dozwolone 30 stopni ręcznie... musiałam mu drugi kupić... mam nauczkę żeby czytać metki na ubraniach...