reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
Blondi,zakupki super,sukienka bardzo mi sie podoba, ladnie w niej wygladasz
tylko zapomniałas w tym zakupowym szale o mezu ;) jemu nic nie kupilas? ;)

aneta998 pisze:
Blondi,zakupki super,sukienka bardzo mi sie podoba, ladnie w niej wygladasz
tylko zapomniałas w tym zakupowym szale o mezu ;) jemu nic nie kupilas? ;)

nie kochana nie kupilam nic , bo idziemy dzisiaj zaraz na miasto i tam mu kupie u nas sa sklepy pootwierane ze wzgledu na wm

misia_q pisze:
blond świetne zakupki :) hmmm to może u nas w h&m też przeceny są?

wiecie co, taki matoł ze mnie, wyprałam mężowi sweter nowiutki z vistuli w 40 stopniach i się okropnie zbiegł - a to wełna była i dozwolone 30 stopni ręcznie... :( musiałam mu drugi kupić... mam nauczkę żeby czytać metki na ubraniach...
heh Miśka witam w klubie ja mojemu też wyprałam kiedyś sweterk który dostał od rodziców piekielnie drogi ;D i nawet dla mnie był za mały ale mu nie
odkupiłam :p :p

Blond super zakupki a co za nóżka zgrabniutka !!

Ja kupiłam w piątek małej krzesełko do karmienia Fisher Price na allegro jak przyjdzie to wrzuce foty !

Wszystkie zakupy super.
Ewako wyglądasz śietnie a mina wcale nie strzasząca :p
Mi się nqajbardziej podoba ten materacyk i nózka Blond :p
Słuchaj, drogi ten materac?? I w sklepie czy przez net, a może któraś z Was taki u nas gdzieś widziała?? On jest składany, dmuchany czy jak?? Starassznie się napaliłam, bo my na działkę z leżaczkiem i ewentualnie na kocyku, ale on może tylko w jednym miejscu leżeć

reklama
No no no.Sie dziewczyny obkupiłyście :)

Uwaga Ewako widuje w realu i wierzcie mi....fiuuuuuuuuuuuuuuu ani grama nie widziałam.A w dodatku schudła jeszcze oststnio!

Blond super zakupy - ten basen genialny.

Dzisiaj mate Króliczka kupilismy i Tosia jest zadowolona.

A ja własnie wróciłam z zakupów w związku z robo w najbliższy piuntek.I nabyłam dwie przecudnej urody bluzki - biało i czarno ale przez te cyce to nawet nie powiem który rozmiar musiałam kupić :mad:

Do góry