reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ewako ale bosko wyglądasz :) BOSKO :) Ta brązowa bluzka jest piekna :) i nie miej wyrzutów sumienia ani niczego podobnego z powodu wyjścia :)

Odbiegając zupełnie od tematów dzieciowych. Jak juz się nie mam czego uczyć, to krążę po allegro i zapewniam sobie rozrywkę pod tytułem "oglądanie rzeczy, na które mnie chwilowo nie stać, ale co szkodzi pooglądać" i natrafiłam na suknię ślubną, dla której mogłabym se jeszcze raz przed ołtarzem stanąć. O ile bym się odważyła w niej wystąpić.

suknislubna0nj.jpg

Szalenie mi się podoba, ale cóż...to se ne vrati ::)

No Madziu jakbys w takiej wystąpiła to nie ręczę za facetów . Myślę, że na wózek to byś nazbierała tyle że hoho.

Ewako pięne zakupki - mi też się ta brojzowa bardzo podobuje.

A moje zakupki dzisiaj niezbyt udane. Tylko jedna bluzia zakupiona A takie miałam plany ::)

Dziekuje dziewczynki. Jestescie bardzo miłe, az sie rozpływam ;D ;D ;D

No Madzia suknie naprawde odważna. Mnie tesciowa by za próg nie wypusciła w takiej ;D >:D ;D, a raczej Marcina by nie wpusciła

Suknia czadowa,ale ja nie odwazylabym sie w takiej wystąpić
zresztą z moim skromnym biustem pewnie nie wygladalabym rewelacyjnie :laugh:

Suknia odpowiednia na takie upały :) Ale mi się nie bardzo podoba... Może dlatego, że ja już znalazłam taką idealną :) (hehe, tylko ciekawe czy się przyda :p )
Ewako, ty szczupaku!! I zakupki udane :)
Kupiłam sobie 2 podobne do tej białej, ale mi się cyce nie mieszczą (mieszczą się tak do połowy), ale na przyszły rok może będzie dobrze...

reklama
wow Ewako ale czad! :o :o :o wyglądasz bosko!

ja nie czułabym się dobrze w kościele z takim negliżem... :) ale mąż by chyba oszalał :p :p :p o ja biedna... ;D ;D ;D

Do góry