Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dalej się pytam co z tymi majteczkami - takie 'schowane' pod brzuszek, czy zakładane aż na pępek? Bo jak się mieszczę w te spódniczki i spodnie sprzed ciąży, to mi wchodzą pod brzuś i wtedy mi wystają naciągnięte majtki, ale co zdrowiej?
Iza ja Ci radze te na brzuszek.....ja nosze juz tylko takie....nie przeziebiaj brzusia ani nerek.....i najlepsze bawelniane bez sztucznych dodatkow....to słowa poloznej....
To kupię te na brzuszek i chciałabym jeszcze jakieś spodenki ciążowe, bo mam trzy pary, w tym jedne przyciasnawe od siostry... która w dziewiątym miesiącu miała 82 :x
Na początku sierpnia kupiliśmy panele, tapetę, do połowy nam zeszło usuwanie gratów i starej farby, a 28 sierpnia wszystko było gotowe. Teraz tylko meble
A ja byłam dzisiaj na zakupach z babcia ale sobie nic nie kupiłam w sklepach w których byłam
to wszystko za duze było i jakies takie workowate, poza tym ceny zawrotne bluzka bawełniana
z długim rekawem 130 zł a po ciuchlandach nie jezdzilam babcia jeszcze nie w pełni sił po operacji
ale oczywiście oglądałam ciuszki dla maleństwa i znowu wózki i juz wiem że kupie mutsy!!
Także niestety nie wyszły mi dzisiejsze zakupy ale za tydz jestem umówiona z przyjaciółką to zachacze o Gdynię
tam maja wiekszy wybór!!