reklama
I
Izzabela
Gość
Dalej się pytam co z tymi majteczkami - takie 'schowane' pod brzuszek, czy zakładane aż na pępek? Bo jak się mieszczę w te spódniczki i spodnie sprzed ciąży, to mi wchodzą pod brzuś i wtedy mi wystają naciągnięte majtki, ale co zdrowiej?
I
Izzabela
Gość
To kupię te na brzuszek i chciałabym jeszcze jakieś spodenki ciążowe, bo mam trzy pary, w tym jedne przyciasnawe od siostry... która w dziewiątym miesiącu miała 82 :x
I
Izzabela
Gość
Na początku sierpnia kupiliśmy panele, tapetę, do połowy nam zeszło usuwanie gratów i starej farby, a 28 sierpnia wszystko było gotowe. Teraz tylko meble 
reklama
A ja byłam dzisiaj na zakupach z babcia ale sobie nic nie kupiłam
w sklepach w których byłam
to wszystko za duze było i jakies takie workowate, poza tym ceny zawrotne bluzka bawełniana
z długim rekawem 130 zł
a po ciuchlandach nie jezdzilam babcia jeszcze nie w pełni sił po operacji
ale oczywiście oglądałam ciuszki dla maleństwa i znowu wózki i juz wiem że kupie mutsy!!
Także niestety nie wyszły mi dzisiejsze zakupy ale za tydz jestem umówiona z przyjaciółką to zachacze o Gdynię
tam maja wiekszy wybór!!
to wszystko za duze było i jakies takie workowate, poza tym ceny zawrotne bluzka bawełniana
z długim rekawem 130 zł
ale oczywiście oglądałam ciuszki dla maleństwa i znowu wózki i juz wiem że kupie mutsy!!
Także niestety nie wyszły mi dzisiejsze zakupy ale za tydz jestem umówiona z przyjaciółką to zachacze o Gdynię
tam maja wiekszy wybór!!
Podziel się: