reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Świetny pokoik szykuje sie dla dzidzi.Pomarańczowy jest też moim ulubionym kolorem.Jest tak ciepły,że Waszej fasolce na pewno nigdy nie będzie zimno. :)

reklama
Dalej się pytam co z tymi majteczkami - takie 'schowane' pod brzuszek, czy zakładane aż na pępek? Bo jak się mieszczę w te spódniczki i spodnie sprzed ciąży, to mi wchodzą pod brzuś i wtedy mi wystają naciągnięte majtki, ale co zdrowiej?

Iza ja Ci radze te na brzuszek.....ja nosze juz tylko takie....nie przeziebiaj brzusia ani nerek.....i najlepsze bawelniane bez sztucznych dodatkow....to słowa poloznej....

To kupię te na brzuszek i chciałabym jeszcze jakieś spodenki ciążowe, bo mam trzy pary, w tym jedne przyciasnawe od siostry... która w dziewiątym miesiącu miała 82 :x

Izabella , piekny pokoik taki cieplutki i przytulny, duzo czasu Wam zajelo zeby go tak przygotowac, ja obawiam sie powoli ze mi z niczym nie zdazymy

Na początku sierpnia kupiliśmy panele, tapetę, do połowy nam zeszło usuwanie gratów i starej farby, a 28 sierpnia wszystko było gotowe. Teraz tylko meble :)

Izza cudowne przytulne miejsce na dzidziusia :) ma dużo energii przez te kolorki :) cudo :)

aaaaaaaaa :) udało mi się w końcu wygrać aukcję ze spodniami ciążowymi jeans z gumką na brzuchu :) yupi!!!!!!!!! no to teraz czekam aż przyjdą :p

reklama
A ja byłam dzisiaj na zakupach z babcia ale sobie nic nie kupiłam :( w sklepach w których byłam
to wszystko za duze było i jakies takie workowate, poza tym ceny zawrotne bluzka bawełniana
z długim rekawem 130 zł :mad: a po ciuchlandach nie jezdzilam babcia jeszcze nie w pełni sił po operacji
ale oczywiście oglądałam ciuszki dla maleństwa i znowu wózki i juz wiem że kupie mutsy!!
Także niestety nie wyszły mi dzisiejsze zakupy ale za tydz jestem umówiona z przyjaciółką to zachacze o Gdynię
tam maja wiekszy wybór!!

Do góry