reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Klara moi znajomi kupili dokładnie taki wózek i po 5 miesiącach go sprzedaja bo dziecko po mału wyrasta z gondoli a spacerówka ponoć
nie jest rewelacyjna ale ogólnie nie narzekali poprostu bez rewelacji!!

reklama
:) :) :)Dzięki za info ze względu że jestem uziemiona tylko dzięki wam coś mogę się dowiedzieć . Myślałam że skoro urodzę w lutym lub koniec stycznia , bo będę miała cesarkę tydzień wcześniej ze względu na wcześniejszą ciążę to będę potrzebowala wózka glębokiego bo to jeszcze zima , ale zauważylam że większość mamusiek kupuje tylko spacerówkę np Graco , Baby Dreams Smart , Mutsy , Implast Driver 4 XL
12 lat temu na dzidzię czkał wózek hauck a teraz nikt nawet o nim nie pisze , a był śliczny

Klara ja kupuje cały zestaw gondole ze spacerówką bo wydaje mi sie że w lutym to raczej nasze bejbisie za małe bedą na spacerówki
one w tych gondolach bedą wyglądać jak kruszynki!! Poza tym gdybysmy rodziły w maju i później to inaczej sprawa wyglada bo jest
cieplej ale w lutym może być zarówno 10 stopni jak i -15 wiec nie wyobrazam sobie noworodka w spacerówce przy takiej pogodzie
wiadomo że nie bedziemy odbywały długich spacerow ale zawsze coś!

Ja na 100% gondola - bez dwóch zdań albo pożyczę od szwagierki dwa w jednym czyli nosidełko w spacerówce i tak do około 4 miesiecy. Później zakupię wózeczek spacerówkę - chciałabym w miare lekką ale i nie za ciasną, żeby dzidzia miała się gdzie wiercić :D

p10107623dd.jpg

obiecane foty 14 zeta az kosztowala a ze z wyprzedazy w Anglii...4 funty tam to sa wyprzedaze hahaha
p101078812tw.jpg

p10107908yo.jpg

jeszcze dwie kupilam bardzo eleganckie nowe MARKS & SPENCER są śliczne.... i za obie dałam 30 zł :-)
ok juz sie nie chwale ;-)
Karolla a gdzie Twoje obiecane ciuszki? :-)
buziaki

ale się obłowiłas :) ;D fajne ciuszki :)

a ja wczoraj w końcu znalazłam wygodny staniczek w koszu na wyprzedaży w leclercu :) za 9,90zł jest śliczny i jak na mnie, no i w końcu moje piersi nie wyłażą bokami.... :)

Byłam wczoraj w sklepie z ciuchami ciążowymi "Mama i ja", wszystko na mnie za duże, rozmiar S to namiotowe ciuchy... :( jejku, nic nie mogłam znaleźć a ceny są okropne. Zwykłe spodnie jeans z gumką kosztowały 169 zł!!! a nie były ładne... ja bym w takich nie chodziła...

muszę się przejechać do H&M bo tam przynajmniej są ładne ciuchy choć drogie...

dzieki misqu na Ciebie jest bardzo duzo na allegro fajnych spodenek, ale kurde to troche jak kupowanie kota w worku....zreszta Ty masz fajnie wystarczy wiekszy rozmiar ciuszka.....u mnie gorzej juz...

Myfa jeszcze nie byłam na zakupach mam plan na sobote ale czy cos kupie :) pewnie tak jak coś fajnego zobacze
mam w planie jakiś sweterek zakupić bo chłodne dni nadchodzą !!
Jak coś kupie to obiecuję ze zobaczycie !

:)Ja nie mam od kogo pożyczyć gondolki a że dużo jeździmy muszę mieć też nosidełko no i potem spacerówka dlatego wybrałam ten 3- w jednym chico

reklama
:) :laugh: :laugh: :laugh: już krok do jesieni na alegro próbowalam kupić spodnie dla ciężarówek co dałam licytuj to odp brzmiala że wlaśnie ktoś mnie przelicytowal tak poszłam do 10 zl więcej i dałam sobie spokój obserwowałam przez 5 min i nikt nie licytował więc znów spróbowalam i to samo więc dałam sobie spokój.

Do góry