reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Kurczaki, super są te puzzle. Muszę gdzieś toto wygrzebać na allegro. (Nie zapomnę, jak jeszcze w czasach niezależności byliśmy z mężem na domowej imprezie i tam w łazience na podłodze były takie puzzle, ino trudniejsze. Chłopaki je pod wpływem używek rozwalili, a potem składali - tez jeszcze pod wpływem. Beczka nieziemska. Tak mi się skojarzyło, przepraszam...:-p)
.
:laugh2:Kiedyś u moich rodziców w łazience też na podłodze leżały puzzle, z troszkę innego tworzywa i dziecięciem będąc (a nie pod wpływem jakichkolwiek używek) uwielbiałam się nimi bawić :tak: więc nie tylko Tobie się kojarzą z łazienka-party;-):laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Ciuszki Olci super, mi też się ta różowa kurteczka podoba najbardziej, i tak jak Kachna też myślę, że jak dla mnie mogła by być błękitna;-)

Hubcia sweterek "next" cudny
Magduśka postarałaś się i świetnie skompletowałaś Misiowi ubranka na zimę, ta czapa z pomponem jest czaderska.

Ubranko powiadasz...też dumałam nad ubrankiem,ale przy Marysi to ja potrzebuję raczej ubranko ceratowe na kanapę, fotele, fotelik, dywan i na siebie. Do karmienia owijam się 120 litrowym workiem na śmiecie:-D. Kupiłam zamiast ceratki full śliniaczków frotte z ceratą po 1,90/szt na allegro, bo byłam zaszokowana ceną. A plamy mi z niczego normalnie nie chcą schodzić, ani Vanishem, ani niczym. Chyba coś z pralką mam nie tak:eek: .

W Świecie Dziecka tez widzialam fajne ubranko do jedzonka wygladalo jak mundur strazaka...ło matko juz sie boje kto bedzie ten pozar gasil ;-)

Misia wstawiaj fotki

Natalka siedzi w krzesełku jak na prawdziwym tronie i jaka zadowolona :-)

no to wstawiam obiecaną fotkę ceratowego ubranka za 14,90 zł w H&M, oraz dzisiejsze polowanie na bodziaki w C&A, trójpaki za UWAGA 17,90 zł - no to wzięłam od razu dwa trójpaki. Bo to wychodzi 6zł za sztukę :)

Alez superowe zakupy. Widac ze zima zbliza sie duzymi krokami :) no i wszystkie wynalazki ubraniowe do jedzenia sa fajowe.
a odnosnie krzeselek do jedzenia, do jakiego wieku takie krzeselka moga sluzyc w praktyce? caly czas sie przymierzam i caly czas odkladam zakup, bo albo drogie, albo jakies takie lipne w sklepach widze. Do tego dochodzi jeszcze fakt, ze Tosiek spedza wieksza czesc dnia u babci, to krzeselko by trzeba bylo i tam i u nas. Na razie radzimy sobie jakos: babcia karmi malego na kolanach, a ja w chodziku (zablokowanym coby mi maly nie odjechal :))

Misiu bodziaki super i jakie tanie,a ubranko ceratkowe boskie.
Tetka na moim krzesełku jest napisane ze do 48 miesiecy,ale jakos sobie tego nie wyobrazam,mysle ze jak do 2 latek,to bedzie dobrze.
Póki co jestem zadowolona,bo łatwiej mi Natke karmic,poza tym czasem nawrzucam jej na tacke chrupek i siedzi tak koło godz:-) Oby nie znudziło sie za szybko:tak:

hmm, ja tez poszłam za ciosem i kupiłam te puzzle i byłyby super gdyby zuzia ich tak nie atakowała ona poprostu się na nie rzuca i chce je jeść. Jak siedzi to tak łapie za brzeg aż całego wyłamie i pcha do buzi, jak leży to nosem jeździ i liże na potęgę, Jak ją odsuwam i zabieram to lament okrutny. Więc przykryliśmy puzzle kocem, i czekamy aż łakomstwo puzzlowe minie. Może ja ją za mało karmię :)

reklama
bodziaki super Misia ja teraz na dlugi rekawek tylko kupuje za trzy pary tez dalam 17 zeta :-) ciekawe czy to do jedzonka sie sprawdzi....bo to sliskie i jedzenie splywa na nizsze partie ubranka

Do góry