reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

To faktycznie, 70 zł to nie dużo. Ta przestrzeń pod łużeczkiem jest istotna, ja mam zamiar tam wepchnąć kosze wiklinowe, w których potem będą zabawki.
A bujać to jeśli ja nie będę to moja mama będzie to przecież jej pierwszy wytęskniony, wymarzony wnuk a ona tak kocha dzieci. Całe życie w tłumie dzieci była i w domu było ich siedmioro i nas miała czworo i całe życie w domu dziecka przepracowała. Tulenie, ściskanie i zabawianie dzieci to jej siła napędowa do życia.

reklama
łóżeczko dzisiaj siostra ma mi przywiesc, ale masz fajniusio z tym stolarzem.... ja ciagle mam dylemat czy komode z mala szafa brac z ikei czy duza szafe do naszego kompletu....komoda mi nie bedzie potrzebna bo mam przewijak na lozeczko noi mini komode na rzeczy maluszka i szafke z seri anedoba .... kurcze straszna sknera sie zrobilam

Dziewczyny! Ubranka, mebelki.... A macie jakieś pomysły odnośnie kosmetyków? Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co i jakiej marki kupić :( A już powoli chciałam zacząć to kompletować. Mydełko: podobno Bambino jest dobre; oliwkę chyba też trzeba ??? Ale jaką ? I co jeszcze będzie potrzebne ? Może zrobimy taką listę niezbędnych kosmetyków dla maluszków ? Choć ja osobiście nie za wiele do niej wniosę, bo mam ZERO doświadczenia :D

Bambino i tylko Bambino. Moja przyjaciółka mnie nie słuchała jak jej mówiłam, że najlepsza jest ta oliwka. mówiła że jej śmierdzi olejem i dziecka nie będzie tym smarować. Poszła rodzić a tam babki tylko Bambino ;-) I wyszło na moje hehe
Nie wiem tylko czy kremy dobre. A co do proszku to jaki będziecie używać?? Teraz jest ten Persil nie wiecie czy dobre to to??

Ja ubranka wyprałam w Jelp'ie z dodatkiem zmiękczającym. Fajnie pachną, ale czy dzidzia nie dostanie uczulenia to się dopiero okaże :)

Czyli wszystko Bambino kupowac ? Oliwkę, mydełko i co tam jeszcze trzeba ? Czarna magia! Biedna ta moja córcia będzie z tak zakręcona mamą :)

reklama
Nie kupię bo nie mam kasiorki ;-) Tą kanapę kupujemy za pieniążki od kuzynki mojego Pawła. Chcieli nam przysponsorować wycieczkę do Egiptu ;-)w prezencie ślubnym. Ale, że dzidzia tuż tuż więc wybraliśmy sobie kanapę bo ta co mamy jest do kibla ;-). Jeszcze tylko fotelik bujany sobie zamówiłam u mężusia ale to pewnie w lutym dostanę hihi

Do góry