reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

A ja jestem bliźniak i nie szaleję za niebieskim, wolę zielony :) Kubusia też lubię, ale tego książkowego, nie filmowego.
Powoli meblujemy kącik dla Maluszka, łóżeczko juz rozłożone od dawna, z komodą z Ikei były problemy, bo nie było jakiśtam gwintów (pisałam już o tym?) i reklamowaliśmy ją. Dostaliśmy upust i fajnie, tylko że układanie rzeczy musiało zaczekać. Kilka dni temu kupiliśmy nadstawkę do tej komody, bo dopiero teraz przywieźli do magazynu, i co? musieliśmy reklamować bo deska była pęknięta. WRRRRR.... Narazie mam dość zakupów w Ikea.

reklama
Zgadzam się z Misiosławą w całej rozciągłości.

TYGRYSEK RULEZZZ !!!

67tygrys4at.gif
glitter20tigger7zd.gif

Help ;D
Dziewczyny poszukuje namiarów na fajne i tanie ubranka dla dzieci, takie na początek :) Może macie jakieś sprawdzone sklepy :)
Pracowałam do tej pory, a teraz mam zaległości z zakupami :) a termin mamy już na 8-mego lutego, więc musze się pospieszyć:) Dziekuje z góry za informacje

No to ja juz mam oraiwe wszystko do torby :laugh:. Najbardziej rozbawiły mnie majtki jednorazowe, które mi przysłali z allegro - to są stringi (no prawie). Super będe w nich wyglądać ;) :laugh: No i jeszcze ta mega pielucha do nich. :laugh:
A co do proszków to z Matim używałam Lovelli i pieknie pachnialo. a teraz kipłam Jelpa i właśnie wyciągnęłam rzeczy z pralki - jakoś nie bardzo mi ten zapach odpowiada. Więc chyba nastepnym razem Lovella, chociaż sporo droższa.

Karola ja właśnie poprałam drugą turę ciuszków w jelpie i szczerze to w ogóle mi to nie pachnie takie nijakie,
a dodajecie jakiś płyn do płukania ? Ja mam lenor sensitive dla dzieci ale i tak nastawiam parlkę na dodatkowe
płukanie ....

reklama
Wszyściutko wyprałam w Loveli, ale ręcznie, łacznie z pieluchami tetrowymi. Jakoś się przestraszyłam, że w pralce coś im sie stanie. Pewno potem, jak już będę po wszystkim, to nie będzie czasu na taką nadgorliwość ;)

Do góry