reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy :-)

Kira nasze stare mieszkanko było na niebiesko. Tzn jeden pokój (bo tylko tyle tam było). Wszystko, łącznie z wykładzina, lampkami, zasłonami, sofą i obrusem. Nawet doniczki niebieskie. No kuchnia była żółta, żeby nie bylo zbyt monotonnie. no i teraz te wszystkie niebieskie dodatki zostały przeniesione do nowego mieszkanka. Tylko ściany na kolorek miodowy (wg producenta farby) pomalowalismy.

reklama
U mnie też jeszcze niedawno było prawie wszystko na niebiesko :-) a teraz mi przeszło i wolę beżowe kolorki :-) A pokoik zrobiliśmy na zółto ale narzuta na łózko szyje się niebieska!!
Dziś byłam u mamy i już uszyła sukieneczkę dla małej :-) a sama mi mówiła żebym nic nie kupowała hehe bo nie wiadomo co się urodzi :-) Oh te mamy hihihi .A pokażę sukieneczkę później bo jeszcze mama szyje do niej kapelusik :-)

Ja mam w domu wlasciwie prawie wszystko na niebiesko :-) Kuchnia na granatowo z jasnymi mebelkami, pokoj malej turkusowy, sypialnia taka jasniutko lawendowa z granatowymi meblami. Tylko duzy pokoj na zolto, ale cala reszta juz jest ofcourse niebieska i granatowa.
a teraz kolej na moje foteczki, bo moje kochanie odszukalo mi zaginiony programik.
Najpierw cos, dla tych, ktora moga powiedziec:
dsc002804th.jpg

oraz cala ekipe:
dsc002794og.jpg

czyli ciuszki :-) (prosiaczka kiedys juz samego pokazywalam)
dsc002817uo.jpg

oraz drobiazgi, ktore moze nie sa potrzebne, ale ciesza oczy
dsc002821ta.jpg

oraz zestaw sweterkow:
dsc002847je.jpg

a taki prezent dostalo na swieta moje kochanie. Narzuta na lozeczko wykonana wlasnorecznie w zimowe poranki :-) Zajelo mi troche czasu, ale bardzo mnie cieszy
dsc002878fg.jpg

Madzia S na łóżeczko nie narzekaj bo jest OK, a przybornik- REWELKA.

Ja też z pod znaku bliżniaka- i zgadzam się niebieski bardzo lubię i pościel dla dzidzi oraz ochraniacz oczywiście jest niebieski (mimo, że to jest dziewczynak  ;D). Ubrań niebieskich zbytnio nie noszę, bo mi jakoś nie do twarzy, ale cały czas oglądam i przymierzam się aby kupić cos niebieskiego. Zwykle jednak , po przymiarce, odkładam i kupuję róż lub zieleń, itd.  ;D

Kira, sama zrobiłaś tę narzutę ? Bardzo mi się podoba.

Aż mi trochę wstyd (takie piękności robicie), umiem troszkę szyć, ale jestem za leniwa- albo na pocieszenie, brak mi czasu, hahaha.

reklama
No no Kira i ty też masz takie zdolności do szycia kurcze laseczki jesteście niesamowite! Ja chociaż raczek to też kubusia uwielbiam
i małej kupiłam ciuszki kubusiowe ;)

Do góry