reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

A to dumna posiadaczka nowych butków :)
zbutamixk5.jpg

reklama
Faktycznie Irenka ma powody do dumy ;-)
My po mieszkaniu bez butków chodzimy, tak jak zalecają lekarze.
Te kożuszkowe to do wyjścia na spacer tylko zakładamy, żeby nóżki nie zmarzły a na spacerze i tak Igunia tylko w wózku siedzi albo na rączkach, więc póki co zawodowych butków nie posiadamy :zawstydzona/y:

My na spacerach też w wózku, ale juz jak idziemy na zakupy czy do koscioła na przykład to zaczyna sie szaleństwo. A te papucki które na zdjęciu ma na stópkach to są takie mięciutkie, zakładam jej czasem na skarpetki jak ma chłodne stópki bo z nimi skarpetki dłużej sie trzymaja :)

dyniu kochanie
po pierwsze siostra dzwonila do polskiego danone , a po drugie nie chodzi o cukier i mleko tylko cos tam jest tak zfermentowane na opakowaniach jest chyba bezplatny numer i mozna tam zadzwonic i sie dowiedziec

ale mniejsza z tym

olcia i irenka sliczne buciki

Blond, a zadzwoniłam do Danona, a co? :-)
No i bardzo uprzejma pani powiedziała mi, że zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami wszystko to, co wyprodukują w ich koncernie jest dopuszczalne dla dzieci w wieku powyżej trzech lat.
Ze względu na to, że są to produkty mleczne.

Można je podawać młodszym dzieciom po konsultacji z pediatrą, który wykluczy możliwość skazy białkowej. Jeśli dziecko nie jest alergikiem, to pediatra określi jak często i w jakich ilościach można dziecku podawać danonki, czy też inne specyfiki ;-)
Zapomniałam podrążyć temat cukru niestety:zawstydzona/y:

a taki bębenek tatuś kupił Misiowi na mikołaja :)
misiofy1.jpg

a samochód pokażemy jak będą jakieś fajne fotki więc pewnie jutro.. bo jak dziś Paweł wróci to będzie już ciemno

reklama
blond ta zabaweczka ma 2 opcje głośności... fajna jest... ale jeszcze nie rozpakowana... 6 grudnia dostanie :-)

Do góry