reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

Dziewczyny moje kochane mam do Was ogromną prośbę - wiem, że parę z Was kupiło OLIATUM do kąpieli noworodka. Znajoma sprzedaje coś takiego oilatum.jpg (przywiozła z zagranicy parę sztuk no i taniej jest) Czy ta emulsja jak na zdjęciu nadaje się dla noworodków czy dla starszych dzieci? Jak myślicie?

Załączniki

• oilatum.jpg
    oilatum.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 104
reklama
PUSZYSTY KOCYK BAWEŁNA+AKRYL 75x100 WOMAR wzory (3463886037) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Dziś mi przyszedł kocyk dla juniora (turkus wielokolorowe paski) polecam wam tego sprzedawce i ten kocyk jeśli wam się oczywiście podoba, jest genialny i gatunkowo jest ekstra, mięciutki nie za cienki jak zwykły polar ale też i nie za gruby. Według mnie idealny dla maluszka:tak:
Bawełniana czapka Jaś 36-40 Jesień 2013 (3468283817) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
To od razu też pochwalę się czapeczką dla synia ,kolor biały :-) też jest rewelacyjna.

Tak sobie myślę,ze jakby nie to allegro byłabym zdegustowana częścią zakupów zrobionych w dostępnych mi sklepach,a tak jestem w pełni zadowolona. Co za dobry człowiek wymyślił allegro :tak:

a ja wlasnie szukałam kocyków, a tu proszę link na zakupach :-)

mi udało się zis kupić 4x rajstopki chłopięce za 9 zł w c&a i juz na lato na półroczniaka koszulkę i spodenki krótkie za 14.9 z 30zł:-)

reklama
Do góry