reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

Dokładnie - rewelacja. :D Cieszę się, że nie wiem co. :) A tak w ogóle byłam dzisiaj w Wola Parku. Zerknęłam na asortyment w Mothercare. Jest dużo fajnych rzeczy i sprzedawczyni dała mi 3 katalogi - Mothercare, Mini Poradnik Medela o karmieniu piersią z takim miernikiem średnicy brodawki, by móc kupić laktator z odpowiednim lejkiem oraz katalog produktów Avent. Podpowiedziała, że w sierpniu zaczną się u nich wyprzedaże. :)

reklama
No proszę, proszę, to cenią się Polacy ze swoim Motherhood na Zachodzie. :) A może też uda się Tobie upolować taką za połowę ceny z jakiegoś ogłoszenia... :) Ja w sumie przypadkowo weszłam na tablica.pl i od razu mi wyskoczyło to ogłoszenie. Używane na Allegro sprzedawali za min 80 zł, więc mi się poszczęściło... :)

deli sukienka piękna! bardzo mi się podoba a na upały jak znalazł;-) Chyba podkradnę ci ją ;p

z tym, że w lato to nasze brzuszki będą już dość pokaźne i raczej posłuży nam jako bluzka.

Ostatnia edycja:
reklama
Proszę bardzo dużo ich. Włąśnie sobie tak myślę, ze nawet jak będzie ogromniasty brzusio to krótkie spodenki i dalej będzie pasować, a jak pojedziemy nad morze to się przyda :-).

Do góry