reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

reklama
o jaaaaaaaaaaaaaaaaa ale booskie te ciuszki, uwielbiam takie malutkie rękawki, guziczki, skarpetuszki itp :))))

podobnie jak koreczek wstrzymuje się przed poznaniem płci ale planuje tak jak żabcia kupić zestaw startowy butelek, bo potem nie chcę wszystkiego na raz, na razie mam tylko kocyk :p

ale w połowie czerwca przyjeżdża brat z Anglii, ma 3,5 rocznego synka, może coś im zostało, a że będzie wracał do mnie do Nowego Sącza przez Warszawę gdzie jest nasza siostra z wyprawką dla mnie i przez Kraków gdzie jest chrzestna i kuzyn z 4-ro latkiem no to liczę że może jakieś ciuchy po drodze wyzbiera :))))

ja mam 5 małych butelek AVENTU ale je uzbierałam na targach mather & baby :)
w tym roku też się wybieram może coś będzie atrakcyjnego :) naprawde polecam ... pamietam ze oprócz tego miałam butelki canpolu, lovi.. tak samo smoczki chyba z 10 szt wyszłam :D plus inne gadżety.... a i kupiłam tam laktator z całym zestawem o 40% taniej niż w sklepie sam laktator :)
Mother & Baby

Dzaga dzięki za linka w sumie mogę w sierpniu, bo do Krakowa niedaleko :-)
Szkoda, ze nie wiedziałam wcześniej o Wrocławiu, bo bym pojechała.

To ja wrzucę foty zestawu który kupiłam do łóżeczka. Całość utrzymana w kolorystyce ecru i brąz. Przepraszam ze rzeczy są takie wymiętolone. Ale cały czas wszystko siedzi w opakowaniu, a prać i prasować będę pewnie we wrześniu :)
DSC_0908.jpgDSC_0898.jpgDSC_0904.jpgDSC_0905.jpg

te dwa zajączki to poszewka i kołderka. Drugie zdjęcie to zagłówek i do tego jest "wąż" na całe łóżeczko z jednej strony kolor brązowy z drugiej ecru zakończony falbanką taką na zagłówku. Trzecie i czwarte zdjęcie do poszewki na podusie. W zestawie był jeszcze baldachim, kołderka, podusia, pluszowe księżyce i prześcieradło na gumkę. Wszystko w tonacji ceru i brąz :)

Załączniki

• DSC_0908.jpg
    DSC_0908.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0898.jpg
    DSC_0898.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0904.jpg
    DSC_0904.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC_0905.jpg
    DSC_0905.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 45
Deli ja się też wybieram na targi, więc jak będziesz w Krakowie, to się możemy spotkać na tych targach.

ewelinkowska śliczny zestaw

Żabcia ja też dziś węszę za pościelą ;p (muszę w końcu skończyć mój kosztorys ;)) Trafiłam na kilka fajnych kompletów, np. *BABY-RAJ*mega komplet 20-el pościel HAFT 135x100 (3252779913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jest 20elementów, ale na stronie producenta będę szukać jeszcze zasłonek, żyrandola i lampki nocnej z tego samego wzoru - tak sobie wymarzyłam :D Akurat to jest zakup typowo po porodzie, bo owszem i pokoik i mebelki w kolorze ecru, ale dodatki typu pościel to już albo róż albo niebieski ;) Ależ się rozmarzyłam. I wszystkie te ciuszki, które dodawałyście są bosskie - nie będę ich z osobna komentować, bo wszystkie wywołują u mnie efekt rozczulający ;D

reklama
Do góry