Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja sie jeszcze nad dzidziusiowym proszkiem lub plynem zastanawiam. Z T tak wyszlo, ze uzywalam tego samego co dla nas. I nic mu nie bylo. Fakt jedno dziecko to nie drugie.
Nnatali sliczne te kocyki. Tez mam reczniki w limonkowym kolorze.
Natalie, ale słodkie ubranka! :3 Kocyki też ładne!
Niedawno przyszedł sfinansowany przez mamę materacyk, nieprzemakalny ochraniacz, klin, prześcieradełko frotte, kubeczki na mleko matki. Szok, wczoraj zrobiłam przelew, wysłali po 17. i dzisiaj już kurier przywiózł! Zamawialiśmy ponownie w sklepie Pati i Maks. To chyba będzie mój ulubiony sklep, bo realizacja, ceny i kontakt są rewelacyjne. Co do materacyka, to w końcu zdecydowaliśmy się na jeszcze inny, kokos-pianka z warstwą lateksową. Na twardość jest akurat.
Natalii no nie wiem jak złaałam światło, bo dwa zdjęcia robiłam jedno po drugim na łóżku. Pierwsze zdjecie wyszło OK, a drugie nie wiem skąd te kolory, ale uwierz na słowo niebieska i biała :-)
landryna bezwstydnico jedna szastasz kasa na lewo i prawo
już ci mowielma ale powiem jeszcze raz ze karuzleka jest przepiekniasta!!!!! zakupy cudne- za bezcen- patrzcie i uczcie się jak sie gospodaruje srodkami super!