Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie tyle czy lubi czy nie ale dropsy nie są zbyt zdrowe dla świnek mimo że je produkująRóżne dropsy (o których jej kiedyś mówiłam, że on tego nie lubi... Ale wzięła inne smaki i liczy na to, że mu się odwidzi)![]()
Nie, ja nie wychodzę z takiego założeniaAim - czasem maz musi poczekac na swoja kolej zeby dostac giftnajwiekszy giftem jestes Ty w dwupaku![]()
![]()
![]()
Ja go będę mieć. Czytałam opinie (w zdecydowanej większości pozytywne) i patrzyłam na żywo w sklepie. Po porównaniu wyróżniał się w moim odczuciu solidnością wobec bebetto. I waga też nie do porównania z większością innych.Dziewczyny czy ktoras z Was rozwaza kupno polskiego wozka Anex Sport?? Pomacalam go w Bobowozki i jest super! Wazy tylko 11kg....
Dostałam przy pierwszej ciąży pierścionek i wtedy głupia myślałam , że to zaręczynowy .. a się okazało , że to tylko w podziękowaniu za Lenkę [emoji14] zaręczynowy dostałam 5 lat później [emoji14]Lilith u nas moj jest na tyle duzy ze nie kupuje mu prezentu od Jagody.Ale brat corce jak urodzil im sie syn kupil jej takie duze lego duplo i mowili jej ze niby od braciaszka.Ale ona wtedy cos 2 latka mialam.
Ja oczekuje prezentu od meza po narodzinach jakiegos diamentu czy coshaha
![]()