Maziajka no Dex niecałe 3 będzie miał, chce dać i odwrotnie. I tak szumisia z liona kupuje to od razu będzie, że to od niego. A Judyta to niee ona za stara.
Fakt, po porodzie się niby od męża coś dostaje.
Po 1 dostałam kupę slrzatania i roboty w domu.
Po 2 juz kwiaty, szkatulke i kolczyki.
Po 3 to wiadomo..
Teraz, że chyba to ostatni to oczekuje czegoś ekstra ale nie bizuteri bo nie przepadam. Mogłabym się gdzieś wybrać np. Albo gadget jakiś.
Morela się uśmiałam

powagą nieźle
Karo, u nas tez właśnie dają, już w szpitalu. Nic swojego się nie bierze. Ale żeby mi położna codziennie przyjezdzala do pępka jak głupia to bym w życiu się nie zgodziła. Ja, do młodego przyjezdzala to oby rzadziej. Ja z tych co nie lubią pomocy i trucia dupy
Aga ja nie znoszę złota, nawet obrączkę mam z białego.. A mąż ma czarna.. Ooo chyba taka nowa z tego co on ma sobie zazycze, bo jest niezniszczalna..
Pumelova my teraz ten kupujemy. Mieliśmy Angela a,e ten niby lepszy, wiec to plus aleee nie wiem po ile w pl są

Choć nuz widzę, że dziewczyny polecają cenę
U nas taki zwyczaj, zawsze dają maluszki prezenty i je dostają.
Wooo marzył nam się ten nowiutki s maxik ale nie podstawowa klasa.. Na następną nas nie stać, wiec w kwietniu odbjeramy Seata alehambre. Jest jeszcze lepsze i bardziej przestronne, ma więcej bajerów w cenie tez. Tylko wiadomo, zewnętrznie brzydsze. Wymieniamy z nissana qasquaida z 2013.
I tu jest problem, jak fotelik będziemy kupować., czy na podkładki w nogach mogę bazę z nogą położyć.. Jak nke to albo bez ISO albo na środku..