reklama

Zakupy:-)

reklama
Pumelova - no można cosik dostać. Ja też dostałam biżu za Jagode, tyle, ze srebrne bo ja mało wymagająca zawsze byłam, no i nie do końca lubialam złoto (powoli się do niego przekonuje) [emoji6]

Pumelova - no można cosik dostać. Ja też dostałam biżu za Jagode, tyle, ze srebrne bo ja mało wymagająca zawsze byłam, no i nie do końca lubialam złoto (powoli się do niego przekonuje) [emoji6]
Aga zawsze jest opcja na białe złoto z diamentem;)

Ja muszę sobie sama coś wybrać i powiedzieć, bo mój sam z siebie nie wymyśli żeby coś kupić;). po urodzeniu córeczki nie dostałam żadnej pamiątki i pamiętam, że było mi przykro z tego powodu. Teraz jestem mądrzejsza, sama sobie wybiore i pokaże mężowi co mi się marzy:D:D

Te prezenty pomiędzy dziećmi to może być fajny pomysł żeby "skupić" malucha w łaski starszaka;)muszę to przemyśleć:)

Tak tak ja też muszę te sprawę przemyśleć bo to dobry pomysł żeby starszak nie poczuł się mniej ważny jak się pojawi maluch.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

zaskoczyłyście mnie, nie pomyslałam :D ale biżuterii już mam dość, więc w sumie mi nie zależy, dopiero wydębiłam złote kolczyki z lilou na święta :D

Kochane pytanie za 100 punktów, znajoma sprzedaje monitor oddechu babysense 5 - za 230zł, brać???? pisałyście o angel care, ale kurczę okazja jest, kumpela z pracy, więc pewne i cena dobra. a opinie czytałam - całkiem dobre.

Pumelova - a brać [emoji106][emoji3]

Pola - mam piękny zaręczynowy pierścionek z białego złota... I od lat go nie noszę [emoji1]. Ja w ogóle ostatnio poza obrączka (białe i żółte złoto) jestem bezbizuteryjna. Jeszcze czasami jakieś kolczyki założę..
Ale z wiekiem chyba zaczynam dojrzewac do żółtego złota, więc.. Kto wie [emoji6]

aga k m - dzięx! od razu czuję się lepiej z moją decyzją :D zarezerwowałam do wieczora bo mój mąż zarządza wydatkami na dziecko :D:D a co do złota - ja nigdy nie lubiłam, ale polubiłam żółte, bo mam 2 pierścionki i obrączkę to noszę i przywykłam :)

zaskoczyłyście mnie, nie pomyslałam :D ale biżuterii już mam dość, więc w sumie mi nie zależy, dopiero wydębiłam złote kolczyki z lilou na święta :D

Kochane pytanie za 100 punktów, znajoma sprzedaje monitor oddechu babysense 5 - za 230zł, brać???? pisałyście o angel care, ale kurczę okazja jest, kumpela z pracy, więc pewne i cena dobra. a opinie czytałam - całkiem dobre.
Pumelova brać:) ja chyba też będę kupowac jak podczytalam ten babysense

Mój juz wspominał, że może dostane bransoletkę z Pandory albo nowy telefon no zobaczymy ;)
Pierścionków nie lubię mam tylko obrączkę i zaręczynowy i w nich chodzę, łańcuszki różnie, a kolczyki oo juz dawno nie nosiłam.

Tez będę kupowała monitor oddechu czekam bo kolega w pracy właśnie ma tanio sprzedać, bo kupił dopiero w październiku, wiec ma mnie na uwadze podobno ;) albo nowy kupimy bo to teście dają kasę zobaczy się ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry