reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

Dziewczyny to.sie zamawia tak samo jak na allegro wpiszcie sobie tez sa tutoriale na yt.Ja tam w sumie tylko 1 rzecz zamowilam bo nie.lubie czekac ale te opaski.na.pewno zamowie.Jedynie czego sie wystrzegajcie to.logowanych rzeczy bo za to mozna kilka tys kary dostac... no i trzeba na feedbacki patrzec bo mnostwo tam chinskiego badziewia...

010igov35ye70zfx.png

reklama
Dziewczyny a jaki bujaczek polecacie? Chciałabym elektryczny, mam zapisane że polecacie fp i love love? a mogłybyście pokazać które modele? Mój tata się mnie pyta jaki chcę więc muszę coś pooglądać..
Taki bujaczek to można od razu okazjonalnie używać czy dopiero np po 3 miesiącach? jest tego taki ogrom że trudno stwierdzić co lepsze. Dla noworodków to chyba nie bardzo z powodu kręgosłupa? Możecie coś polecić?

Ja uzywalam dopiero po 3 mies a mielismy najbardziej popularny fisher price z wibracjami.Do tej pory sluzyl juz 3 dzieciom a ma prawie 7 lat.Wiec jest wytrzymaly:p
Dla Jagody tez jeszcze bedzie ok.

010igov35ye70zfx.png

Nie, nie chwalilam się. Czekam do soboty bo idę do innego lekarza żeby mieć dwie opinie usg połówkowego i 100 procent pewności [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Monti pewnie to trzymam kciuki! Ja Ci powiem , ze mam juz od 2 lekarzy powiedziane ze dziewczynka ale i tak ciezko uwierzyc bo to takie marzenie bylo:-) chociaz cipke juz widzialam nawet:D

010igov35ye70zfx.png

reklama
Do góry