Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilith te co ja wkleilam na pewno beda na noworodka to chinska rozmiarowka oni wszystko maja zanizone.Zreszta czytalam feedbacki :-) ja nie umialam nigdzie takich fajnych znalezc.
Monti haha ja chyba wezme jeszcze jakas z tych fikusny z kwiatuszkiem czy cos na chrzciny bedzie.
Ale mnie zazdrosc bierze.... ja na zakupy wybiore sie dopiero po 16. Narazie zgarniam drobiazgi z sowim elementem odbilo mina tym punkcie. Wszedzie sowy [emoji15]
Ten bujaczek Baby Bjorn to taki jaki bym chciala! Skladany, wiec idealny przy naszym metrazu [emoji38]Ale ta cena[emoji21] moze uzywka sie trafi...Macie pomysly na cos tanszego??
Dobry wybór. Powierzchnia do lezenia nie moze byc gąbka lub zbyt cieplym tworzywem bo dziecko bedzie mialo mokre plecuszki. Sama tetaz szukam czegos przewiewnego, lekkiego materiału
Aga my tez mamy bmki, ja 4, a maz x5 ;p moje kocham, jest niebieskie moje bralismy na leasing, bo tez w trakcie przeprowadzki kupowalismy, wiec kasy juz brakło. Leasing fajna sprawa, teraz na firme tylko tak kupujemy.
aim tez mam takie podejscie do samochodu- ma byc zrywne, nie ukrywam, ze mam ciezka noge i lubie docisnac gazu lub sie z kims poscigac gratuluje nowej fury
Jenny dziadek w ogóle jest szalony w 12(!) tyg przyniósł mi metrową maskotkę. Zaczynam się bać
Truskawka też śliczny ten leżaczek! mój tata mi podesłał tamten, nie chcę mu przykrości robić bo wysłał jeszcze inne rzeczy a ja wszystko neguję bo chcę inne.. więc przystałam mam nadzieję że się sprawdzi to i tak tylko dodatkowy bajer, ale wydatek z głowy bo miałam na swojej liście
u mnie już o 8 rano był kurier po paczkę zalando a o 12-14 przyjadą 2 sukienki! będę mogła w końcu się ubrać jak człowiek bo narazie mam 1 legginsy i rajtki iii nowe spodnie! całą ciążę w tym wszystkim oblatam
Wydaje mi się że te opaski są uniwersalne i po prostu przesyłają kawałek materiału, który można samemu zawiązać. Jak znam ali to dostanę w połowie kwietnia więc niezwłocznie wam powiem [emoji6]
A tej bujaczek lekko mnie przeraża. To bezpieczne żeby taki maluch mógł tak mocno sobą wstrząsać?
Monti a jak Ty chodzisz to przeciez tez dziecko sie buja w brzuchu, a nie mowie juz o mamusiach fitneskach, gdzie to dziecko naprawde przezywa wstrzasy ;p ogolnie dzieci uwielbiaja bujaczki/hustawki, znajomi mieli takie 2 hustawki przy blizniakach i dzieci dosłownie padały w tym i wtedy obiecałam sobie, ze takie kupie