reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

Monti dokladnie tak jak Truskawka pisze ..poza tym dziecko to tam chwile lezy,Ja rzadko kiedy wlaczalam te drgania Jasiowi .Hustawka fajna sprawa ale mam lezaczek i nie bede dokupować.

reklama
Ile to rzeczy trzeba kupić dla bobasa. Dawałam z tego sobie sprawę ale teraz coś jestem przerażona...
Wracając do tematu samochodu. To jeżdżę 17 letnią A4 i szczerze to nie chcę innego auta. Mam nadzieję że jeszcze będzie się 3mac jakiś czas. Nie przywiązuję aż takiej wagi do auta. Aby odpaliło i do przodu. Zadowolona jestem bo mało pali i tani w utrzymaniu. Każda dodatkowa ryska nie robi różnicy:) a nowym autem bałabym się jeździć i parkować pod marketem. Mój pierwszy samochód to prezent od rodziców za zdane prawko - corsa. Pamiętam jaka byłam szczęśliwa. Jeszcze ją widuję jak śmiga po mieście:)

Inka ja mam dokladnie to samo zdanie na temat samochodu:D a sprzatam w nim ze 2 razy do roku:D Moj za to wszedzie zostawia syf a w swoim aucie musi miec blysk 0.o.

Sa mogę sukienki z Vubu:) szału nie ma ale lepsze to niż nic :D polecam :D
1488541319-aaaaaa.jpeg
1488541336-aaaaaa.jpeg
1488541339-aaaaaa.jpeg
1488541343-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka - jeszcze nie zamawiałas tych opasek na ali? Mogłabym się dołączyć do zamówienia? Proszę.. Bo przyznam szczerze, że nawet nie próbuje ogarnąć polityki ich zamawiania, i zdalabym się na Ciebie [emoji6]

Przy okazji wklejam linka do strony żony mojego kolegi (aczkolwiek osobiście kobiety nie znam) - nie mniej i jej coś zlecę, bo cuda tworzy

Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa

Edit: pomimo tej kontroli bezpieczeństwa jest przekierowanie na właściwą stronę. Podaję jednak nazwę firmy: lulami.handmade [emoji6]

Koszt opasek 18 zł

Ostatnia edycja:
Dziewczyny. Jaki otulaczek polecacie? Dla pierwszego dziecka kupam jakis noname i byl strasznie luzny, wogole nie spełniał swojej funkcji

Aga nie bede zamawiac.kolo 10 bo nie mam kasy na koncie.Spokojnie jak bede zamawiac odezwe sie do Ciebie na.prv i mi podasza jakie chcesz tylko ze czekac mozna nawet do 2 mies:p do lipca mamy czas.

010igov35ye70zfx.png

Ja mam ta chustawke ktora wrzucila truskawka.udalo Mi sie kupic uzywana w super Stanie. Lezaczek tez mam

Lilith moja kolezanka of poczatku uzywa Baby börn i super zadowolona

Pumlova super te sukienki

Aga tez tego Ali nieogarniam

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Do góry