reklama
Inka1985
Fanka BB :)
Ile to rzeczy trzeba kupić dla bobasa. Dawałam z tego sobie sprawę ale teraz coś jestem przerażona...
Wracając do tematu samochodu. To jeżdżę 17 letnią A4 i szczerze to nie chcę innego auta. Mam nadzieję że jeszcze będzie się 3mac jakiś czas. Nie przywiązuję aż takiej wagi do auta. Aby odpaliło i do przodu. Zadowolona jestem bo mało pali i tani w utrzymaniu. Każda dodatkowa ryska nie robi różnicy
a nowym autem bałabym się jeździć i parkować pod marketem. Mój pierwszy samochód to prezent od rodziców za zdane prawko - corsa. Pamiętam jaka byłam szczęśliwa. Jeszcze ją widuję jak śmiga po mieście
Wracając do tematu samochodu. To jeżdżę 17 letnią A4 i szczerze to nie chcę innego auta. Mam nadzieję że jeszcze będzie się 3mac jakiś czas. Nie przywiązuję aż takiej wagi do auta. Aby odpaliło i do przodu. Zadowolona jestem bo mało pali i tani w utrzymaniu. Każda dodatkowa ryska nie robi różnicy
Monti
Ale ja mówię o tej bujawce, którą Lilith chce kupić i o filmie pogladowym, który wrzucilyscie.
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Sa mogę sukienki z Vubu
szału nie ma ale lepsze to niż nic
polecam
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Maziajka - jeszcze nie zamawiałas tych opasek na ali? Mogłabym się dołączyć do zamówienia? Proszę.. Bo przyznam szczerze, że nawet nie próbuje ogarnąć polityki ich zamawiania, i zdalabym się na Ciebie [emoji6]
Przy okazji wklejam linka do strony żony mojego kolegi (aczkolwiek osobiście kobiety nie znam) - nie mniej i jej coś zlecę, bo cuda tworzy
Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa
Edit: pomimo tej kontroli bezpieczeństwa jest przekierowanie na właściwą stronę. Podaję jednak nazwę firmy: lulami.handmade [emoji6]
Koszt opasek 18 zł
Przy okazji wklejam linka do strony żony mojego kolegi (aczkolwiek osobiście kobiety nie znam) - nie mniej i jej coś zlecę, bo cuda tworzy
Link do: Wymagana kontrola bezpieczeństwa
Edit: pomimo tej kontroli bezpieczeństwa jest przekierowanie na właściwą stronę. Podaję jednak nazwę firmy: lulami.handmade [emoji6]
Koszt opasek 18 zł
Ostatnia edycja:
marcysia_mati
Dziewczyny. Jaki otulaczek polecacie? Dla pierwszego dziecka kupam jakis noname i byl strasznie luzny, wogole nie spełniał swojej funkcji
reklama
Nie no bardzo fajne te sukienki, tylko jakiś długi wisior buty, torebka i mozna śmigać w nichSa mogę sukienki z Vubuszału nie ma ale lepsze to niż nic
polecam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()