Wendy nie hihi. Mówisz tak, bo mojegonie widziałaś a Dex to kopia Judyty. Ludzie nawet rodzina ich nie rozrozniaja jak stare zdjęcie Judi pokazuje. Ona ciemna jak ja a Dex zas blondyn, bialutki jak tatuś.
Aga.. Trzeba mieć chyba chęć jezdzeniantakim wózkiem. Jak by chcieć coś w ten typ lolece Ci może uppa Vista?? Przesuperowy wozek i na długo, super się prowadzi. Świetny jest też City mini.
Cybex ma bardzo twarde zawieszenje. To się czuje jadąc, nie wiem jakby sprawdził się na pl drogach. Ja go uwielbiam a to któryś wozek. Lubię go za wysokość. Za funkcjonalność kubelka, za budę, za koła, za wielkość siedziska. Tu przebija uppe i City. A to dla mnie ważne. Z quiny czy mimy juz by dawno mlody wyrósł. Materiał się nie nagrzewa ani nie przemaka. Ma minus pasów, nie odpinane.
Spacerowke jako mała mam Nune Peep, cuuudo. Poważnie..A nieznosze tych spacerowek z dwoma roaczkami. Jest mega zwrotna, Mało miejsca zajmuje, leciutka do niesienia w jednej ręce, wygodna do spania. Jedyny minus to wysokość siedziska. Mlody baardzo szybko wyrksl.
Tu w parku widać ją obok: