reklama
Tymuniek a w 20 tc na prenatalnych co mowil? Masz jakies fotki?
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka - raz jeszcze gratuluję postawy Dziadków [emoji3].
Tymuniek - ja mocno się zastanawiam nad Roanem (obojętnie czy Bassem czy Bass Softem). Generalnie wszystkie gondole teraz wyglądają tak samo, problem z wizualizacja zaczyna się przy spacerówce. To samo z prowadzeniem.
Zaczęłam przeglądać też: camarelo sirion, ottisy, Expander mondo, tako (to już chyba z sentymentu), i wiele wiele innych. I normalnie zglupialam na cacy.
Zakładam, że spacerówka na tym samym stelażu co gondola będzie używana raptem do 5 m-cy. Później przenoszę się na coś lżejszego, ale co w tej chwili wybrać ?
Tymuniek - ja mocno się zastanawiam nad Roanem (obojętnie czy Bassem czy Bass Softem). Generalnie wszystkie gondole teraz wyglądają tak samo, problem z wizualizacja zaczyna się przy spacerówce. To samo z prowadzeniem.
Zaczęłam przeglądać też: camarelo sirion, ottisy, Expander mondo, tako (to już chyba z sentymentu), i wiele wiele innych. I normalnie zglupialam na cacy.
Zakładam, że spacerówka na tym samym stelażu co gondola będzie używana raptem do 5 m-cy. Później przenoszę się na coś lżejszego, ale co w tej chwili wybrać ?
Aga, aim, dziękuję za opinie. Bardziej mi się podoba Anex i też czytałam że jest lżejszy. A jak dodatkowo sprawdzi sie w terenie to w ogóle super! Jak na żywo będzie tak samo fajny jak w necie, to go weźmiemy [emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Tymuniek
Fanka BB :)
Maziajka na prenatalnych w 20 mówił 2 razy chyba dziewczyna bo siusiaka nie widzi ale ma pępowine między nogami dlatego nie był przekonany teraz 26 tyg też zasloniła się rączkami tylko jak byłam w 12 tyg na 4d pokazał mi że to ona i jeszcze studenci to potwierdzili fotek do dziś nie posiadam jeśli chodzi o płeć.
Co do roana bass soft ja mam zamiar jeździć tą spacerówką cały czas nie mam auta więc wszędzie na pieszo lub autobus..
Anex sport nie podoba mi się w nim ten stelaż pod gondole dziwnie to wygląda...
Co do roana bass soft ja mam zamiar jeździć tą spacerówką cały czas nie mam auta więc wszędzie na pieszo lub autobus..
Anex sport nie podoba mi się w nim ten stelaż pod gondole dziwnie to wygląda...
Morela_87
Jak się okaże za tydzień , że wózek po Lenie jednak nie nadaje się do użytku to kupię Roan Bass
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja Wam powiem, że cały czas szukam wózka w neutralnym kolorze.. A mój Chłop mi wczoraj zwrócił uwagę "no ale to przecież dla dziewczynki " [emoji38].
Ciekawe jakby zareagował jakbym ten wściekły Pink kupiła (kiedyś wstawialam linka dla Tymuniek) [emoji6].
Ciekawe jakby zareagował jakbym ten wściekły Pink kupiła (kiedyś wstawialam linka dla Tymuniek) [emoji6].
reklama
Morela_87
Aguś ja miałam dla Leny zielono granatowy. Myślę , że to neutralny kolor. Nikt mi nigdy nie zarzucił z Lena , że ma wózek chłopięcy
i mam nadzieję , że teraz nada się dla Mikiego