reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Linoone po lewej 4,5l a po prawej 6l
1494964835-aaaaaa.jpeg

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nam w szpitalu kazali przyniesc Emolium dla coreczki - a była wczesniakiem z bardzo cieniutka skóra. Wiec tez nie rozumiem w jaki sposób emolienty mogą szkodzic....

Na szkole rodzenia było to tłumaczone w ten sposób, że zbytnie nawilżanie dziecka powoduje zapychanie ujść gruczołów przez co łatwiej tworzą się potówki i inne zmiany skórne - to był pierwszy argument a drugi to taki, że zbytnie natłuszczanie specyfikami powoduje "rozleniwienie" skóry i gruczołów przez co później ciężko skórze się samej naturalnie natłuścić. Jak to mówią narząd niewykorzystywany zanika :D

Mamusiu Muminka na metce jest 0-6 i od ramienia do dołu ma 65cm od paszki w dol 52cm a szerokość pod paszkami 30cm. Fajowe zakupy.
Katja elegancko to wygląda. Ja czekam na ostatnie paczki i też już pakuje :) ja mam snapy z IKEA. O takie jak Emol.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :) woreczki strunowe czy jakiekolwiek inne są super pomysłem - chciałabym zwrócić honor Kasiulce która pierwsza o tym tu napisała:D dzięki czemu też je mam :D a swoją drogą nie wiedziałam że są większe, ja mam oczywiście 4 rodzaje ale największe na 2,5l:D

Wczoraj wpadłam do c&a i upolowalam parę słodziakow:))
1495006184-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, ja z takim zapytaniem. Jakie majtki nosicie teraz gdy brzuchy sa duze ? Czy macie jakies ciazowe specjalne pod brzuch np canpol? Kupilam juz kilka roznych par to na targu to w sklepie i wszystkie mi nie pasuja :( mam jedne co mi odpowiadaja ale nie ma ich juz wiecej a trzy pary prac w kolko to masakra mi na wakacje teraz :)

Ja noszę akurat cały czas takie jak przed ciążą nic mi się przeszkadza, na noc tylko kupiła, takie szorty w pepco mają bardzo delikatną gumkę i nic nie przeszkadza pod brzuchem.

Ja tak samo, nosze te same cały czas. Jedynie 2 czy 3 pary zrobiły się za małe w obwodzie bioder :p to ich nie noszę, a reszta chyba miałam taki krój że są wystarczająco nisko że brzuch nie przeszkadza. Może więc takich na bazarku poszukaj, bo moje wcale nie są jakieś ą ę firmowe -żeby nie były to "spadochrony" pod pępek, tylko figi zakrywające z przodu tylko wzgórek.

reklama
Ja tez nosze takie same jak przed ciaza. I tak jak Aim odlozylam kilka co byly za male. Ale zadnych ciazowych nie kupilam.

Do góry