Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasiulka wiesz co ja na sobie próbowałam obie i wygodniej mi sie ta owinąć, bo ten fotel jest głęboki, a ja mała wiec potrzebuje na czyms sie oprzeć tez
Pumelova no zes wymyslila z tym dlugim rekawem Powiem Ci ze ja teraz w tym szpitalu jak bylam to myslalam ,ze zwariuje tak gorąco!!!!!!! a nie palili a ni nic.Myslalam ze nago bede spac...okna nie otworzysz bo niemowlak z nami spal.A spalam w pizamie na krotki zastanawiam sie wlasnie w czym ja tam bede spac za miesiąc! Serio ukrop
pumelova a wez ciachnij sama najlepiej przy pachach bedziesz miala na ramiaczkach.Nie wiem moze u Was nie bedzie tak goroaco u mnie byl mega zaduch i cieplo.Dziwilam sie co te ciezarne w takich krotkich galotach po oddziale biegaja..a w nocy doznalam olsnienia dlaczego.
Wiadomo drzwi nie otworzysz, okna tez za bardzo bo rozne mamuski sa...wiec na prawde az sie boje.
Vpumelova jak kasiulka pisze, na jesien bedzie idealna mi siostra upolowala wczoraj tam pizame do karmienia z dlugim rekawem i dlugimi spodniami, tez mysle o jesieni