• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy:-)

Kupowałam używane po jednym dzidziu za 400 a który fotelik? I za ile? A i jeszcze kupiłam nowy pokrowiec i pokrowiec frote na lato.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Załączniki

• IMG_20170519_134058.jpg
    IMG_20170519_134058.jpg
    83,8 KB · Wyświetleń: 124
AIM :D:D Misia dzięki Wam:D
Kupiliśmy dziś nówkę cabrio fix plus bazę za 120f, jakieś 600zł... czyli ok:) normalnie sama baza wychodzi tutaj 600zł. Czyli dobry deal. Pani wystawiła na Ebay za 155f na kup teraz ale z licytacją na najwyższą ofertę no i zgodziła się na nasze 120f - hehe Polak to wszystko tanio by chciał :D

Maziajka racja :) A swoją drogą wczoraj na szkole rodzenia zajęcia prowadziła położna z bonifratow:) w porzo bardzo:) aaa co do gorąca to ja zawsze pod koldra:D pamiętam jak pierwszy raz byliśmy w hotelu na wakacjach - zdziwiłam się że nam kołder nie dali i znalazłam jakiś koc i pod nim spałam - jak się obudziłam w nocy to wiedziałam dlaczego nie ma haha

Ewella szlafrok też mam gruby spoko haha

Kasiulka Pola - ale ja chciałam do szpitala ja wziąć:( bo mam tylko 2. Chyba że jeszcze gdzieś upoluje.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova albo jakas koszulke meza wez taka stara do porodu.

Ja szlafroka w ogole nie biore lazienki mamy w sali w dzien zamierzam chodzic w normalnych ubraniach.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry