Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie umiem dobrać do pogody za bardzo ale obecnie Agatka chodzi w grubszym niż ten.@pumelova Ja też mam do odbioru,ale dopiero jutro się wybiorę.W Poznaniu rano były 4stopnie i tak sobie pomysłałam czy te pajacyki będą w ogóle przydatne.Ja dziś małego w zimowy ubrałam![]()
No ja mam albo dresy albo zimowy kombinezon,nic przejściowego dlatego zamówiłam ten pajacyk ale z tego co piszesz nie trafiłamJa nie umiem dobrać do pogody za bardzo ale obecnie Agatka chodzi w grubszym niż ten.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A co pod ten kombinezonik?Aga ja nie chce skończyć z ali tylko ewentualnie z ubraniami z ali [emoji6]
Judith to właśnie te grupy doprowadzają mnie do bankructwa. Tam znalazłam ten śpiworek
Czekam na skarpetki dla małej takie grubsze zimowe bo na zdjęciach i w feedbackach wyglądały ekstra. W ogóle moja lista zamówień które są w drodze do mnie lekko mnie przeraża [emoji12]
A ja dziewczyny ubieram swoją właśnie w takie niezbyt grube kombinezony misie i przhkrywam kocykiem plus przykrycie gondoli i zawsze jest cała cieplutka
Sent from my SM-A510F using Forum BabyBoom mobile app