Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zuza na poczatek fajnie miec przekladane siedzisko, jak idziesz na spacer z takim maluszkiem to mowisz do niego no i widzisz co robi dokladnie. Zwroc uwage na pozycje ktora przyjmuje dziecko siedzac w city mini, mi to nie odpowiadalo plus brak regulowanego podnozka dla mnue byl problemem, musialam wypychac poduszka, zeby dziecku nie wisialy nogi. Sprzedalam ten wozek (city mini 3 kolowy) baaardzo szybko.Dziewczyny czy rozglądacie się już za spacerówką?
Moje typy to Baby jogger city mini 4w
I Easy Go Optimo
Co myślicie?
Pierwszy ma prawie same dobre opinie,ma wysokie oparcie więc starczy na dłużej
Drugi ma za to przekładane siedzisko co jest też fajną opcją...
Poradźcie coś proszę bo ja już zaczynam wariować...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję Ci bardzo za opinie! Widziałam na allegro że można dokupić coś w rodzaju podnóżka do tego wózka ale dziwnie to wygląda. W internecie nie znalazłam żadnej negatywnej.Zuza na poczatek fajnie miec przekladane siedzisko, jak idziesz na spacer z takim maluszkiem to mowisz do niego no i widzisz co robi dokladnie. Zwroc uwage na pozycje ktora przyjmuje dziecko siedzac w city mini, mi to nie odpowiadalo plus brak regulowanego podnozka dla mnue byl problemem, musialam wypychac poduszka, zeby dziecku nie wisialy nogi. Sprzedalam ten wozek (city mini 3 kolowy) baaardzo szybko.
Ja chyba jestem jedna z niewielu osob, ktorej ten wozek nie podszedlDziękuję Ci bardzo za opinie! Widziałam na allegro że można dokupić coś w rodzaju podnóżka do tego wózka ale dziwnie to wygląda. W internecie nie znalazłam żadnej negatywnej.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom