Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pola daj znać [emoji16] kiedy testujecie? Mi idą właśnie pady do nosidła - takie nakładki na pasy naramienne które dziecko może memlac bo Agatka sobie upodobala mamlanie nosidla[emoji23]
Raz tylko ubralam nosidlo w domu, wydaje sie byc bardzo wygodne, nie czuc ciezaru dziecka, Oliwce chwilke sie podobalo, a pozniej juz nie trzebaby wyjsc z domu, bo tak dziecko sie nudzi i denerwuje
Moje przyszło dzisiaj. Nie czuć ciężaru dziecka. Synek nie był zachwycony. Trochę się powyglupialam (zaczęłam z nim tańczyć) to trochę się uspokoił. Mam nadzieję, że mu się spodoba. Nosidlo wydaje się być bardzo solidne i jest pięknie wykonane.
W domu Agatka chwilę była i marudziła ale jak z nią poszliśmy do znajomych to bez problemu siedziała u taty. Mam nadzieję że się u was sprawdzi [emoji4]
Poranna burza a jakie macie nosidło, bo nie doczytałam.
My dziś byliśmy pooglądać wózki, no i wybór padł na city lite baby jogger. Bardzo głęboki i wysokie oparcie, dłużea posłuży.