Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lilith z perspektywy uzytkownika i Kasiulka z perspektywy brata tak.zaczelam.sie.zastanawiac nad tym.legowiskiem.i.czy dziecko.nie jest w nim.narazone na.jakies.skrzywienia krwgosłupa,bo zapada.sie tej miekkiej podusi i jakos tak.mi do glowy to przyszlo takie pytanie?Ha, chwałę się.
Mąż kupił. Może i niebieskie ale mogę kupić wymienny pokrowiec w każdym kolorze. Nowiutki, niechciany prezent i kupione w 1/3 ceny z firmy która chciałam, taka co służy dłużej.
Jutro jadę odebrać.
Zobacz załącznik 793518 Zobacz załącznik 793519
Aga - ja też się softu kurczowo nie trzymam. Bass jest równie dobry, ma te same wymiary gondoli, a za używanca 2w1 wołają ok. 900 zl + przesyłka [emoji5]Witam Brzuszniki!
Wczoraj maz ustawil mnie do pionu i odmowil zakupu roan bass soft, gdy uslyszal ze koszt wynosi 2tys.
Moze i dobrze...bo poki co zyje w swiecie marzeń[emoji28]
Tej wersji raczej nie kupie uzywanej, ale moze sie uda kupic wczesniejsza wersje Roan bass. Zawsze cos
Chyba, ze wpadne na jakas fajna uzywke tych, ktore Wy proponujecie[emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Soft mi sie podoba, bo ma w stelarzu dodatkowe amortyzatory (czy jakos tak)[emoji1] pewnie bass bedzie po prostu twardszy...Aga - ja też się softu kurczowo nie trzymam. Bass jest równie dobry, ma te same wymiary gondoli, a za używanca 2w1 wołają ok. 900 zl + przesyłka [emoji5]
Podobnie z x-landerami.
Wiadomo dużo rzeczy nam się podoba, wiele się chce, ale naprawdę nie ma sensu przepłacać za nowki, gdzie generalnie za kilka miesięcy sami będziemy się ich wyzbywac [emoji3]
Inka - śliczne pajacyki [emoji4]. Od razu milej na duszy jak się takie mikro słodkości kupi - prawda? [emoji3]
Lilith - jak ja bym chciała żeby mój mąż choć troszkę od Twojego przejął tego zaangażowania zakupowego. Mój wychodzi z założenia, że co wybiorę to będzie. Choć.. Przy wózku pewnie będzie się troszkę wymadrzal [emoji6]
Śliczna jest ta poducha - kusisz mnie nią. Ciuszki też cudniaste [emoji3].
Aim - zerklam na tego el jota i..ciekawy jest [emoji5]. Nie spotkałam żadnych takich na ulicy, a coraz częściej przylapuje się na wnikliwej obserwacji [emoji6]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
"Uroki" małych polskich firmAim - zerklam na tego el jota i..ciekawy jest. Nie spotkałam żadnych takich na ulicy, a coraz częściej przylapuje się na wnikliwej obserwacji![]()
![]()