Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam zamiar zacząć kupować w marcu. z jednego prostego względu : nie stać mnie żeby kupić wszystko w 2 miesiące. Rozłożenie sobie tego na raty ułatwia sprawę.Dziewczyny czy Wy juz kupujecie ciuszki , posciele itp? Bo jak podczytalam czerwcowy watek zakupowy to oniemialamlaski tam.maja mega speeda wiekszosc to juz cale komody ciuchow ma
Ja poki co nic nie kupilam.nie mam jeszcze weny pewnie jak wiosna przyjdzie to mi sie zachce.
![]()
zupełnie Cię rozumiem. mimo tego, że po córce został mi tylko wózek (wcześniej zarzekalam się, że drugiego dziecka nie bedzie). resztę sprzedałam. więc też muszę zakupy rozłożyć w czasie a w czerwcu chce mieć wszystko kupione że względu na nadciśnienie.To zależy od mieszkańca. Cześć rzeczy mam. Cześć, które chce kupić są jednak drogie bo ma wymysły, że Bujak musi być taki a nie inny, fotelik tez etc. Nie ma mowy od kupowania rzeczy dopiero na wiosnę, cc będę miała około 10 czerwca i od maja chce miecnjuz wszystko gotowe i poprane plus poprasowane. Wydatki musze rozłożyć w czasie. Cześć rzeczy zacznę pewnie kupować kolo 20tc niektóre ciuszki, wcześniej.