Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi tez zakupy odpadaja ciuszkow,ewntualnie jakies pojedyncze pozniej. Siostra juz spakowala rzeczy po swoim synku i w niedziele bede miala 1 z 6 pudel [emoji6]Mi zakupy ubranek zupełnie odpadają bo raz że moja mama już kupiła większość a dwa koleżanka pisała czy nie chce 3 toreb friko![]()
Podkradam linka i jak plec mi sie potwierdzi to zamawiamWendy - u rp 77. Ja u niego brałam 8 lat temu z 80% wyprawki. Jedno wielkie pudło cudakow przyszło [emoji3].
Nie szukam innego sprzedawcy, skoro ten już dwukrotnie był przeze mnie sprawdzony (jak wspominałam siostrze też 2 lata temu zamawiałam) [emoji5]. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem z niego zadowolona [emoji5]. I, ot gościowi reklamę zrobiłam [emoji1][emoji1][emoji1]
Lilith - ja takie wzięłam: Link do: Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe pielucha tetra
(żabki, kocurki, beżowe sowizdzaly, słoniki z różową parasolka - może słoniki niezbyt uniwersalne są, ale ci tam - podobały mi się [emoji1])