reklama
Mi tez zakupy odpadaja ciuszkow,ewntualnie jakies pojedyncze pozniej. Siostra juz spakowala rzeczy po swoim synku i w niedziele bede miala 1 z 6 pudel [emoji6]Mi zakupy ubranek zupełnie odpadają bo raz że moja mama już kupiła większość a dwa koleżanka pisała czy nie chce 3 toreb friko![]()

Aga ja jutro flanelki plus tasiemki kupuje, sama uszyje na różne wielkości. Każdy zakup ważny, rzeczy które się przydadzą.
Tetry we wzorki chyba nie widziałam. To nie muslina??
I tak. Ostatnio się tu madrzylam o przymiarce fotelików do auta.
Znowu mogę potwierdzić.
Syn obecny ma maxi cosi i jak idealnie, tworząc całość pasuje do obecnego auta, tak Oki, wchodzi w ISO w tym tymczasowym ale mimo naciągu na haku lata i kolebie się na boki. Odwrotnie z maxi dla maluszków mieliśmy. Był zły kat. Za to idealnie pasował britax czy graco.
Dobrze, że to na kilka dni. Ograniczę jeżdżenie z nim bo aż strach..
Tetry we wzorki chyba nie widziałam. To nie muslina??
I tak. Ostatnio się tu madrzylam o przymiarce fotelików do auta.
Znowu mogę potwierdzić.
Syn obecny ma maxi cosi i jak idealnie, tworząc całość pasuje do obecnego auta, tak Oki, wchodzi w ISO w tym tymczasowym ale mimo naciągu na haku lata i kolebie się na boki. Odwrotnie z maxi dla maluszków mieliśmy. Był zły kat. Za to idealnie pasował britax czy graco.
Dobrze, że to na kilka dni. Ograniczę jeżdżenie z nim bo aż strach..
Wendy - u rp 77. Ja u niego brałam 8 lat temu z 80% wyprawki. Jedno wielkie pudło cudakow przyszło [emoji3].
Nie szukam innego sprzedawcy, skoro ten już dwukrotnie był przeze mnie sprawdzony (jak wspominałam siostrze też 2 lata temu zamawiałam) [emoji5]. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem z niego zadowolona [emoji5]. I, ot gościowi reklamę zrobiłam [emoji1][emoji1][emoji1]
Lilith - ja takie wzięłam: Link do: Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe pielucha tetra
(żabki, kocurki, beżowe sowizdzaly, słoniki z różową parasolka - może słoniki niezbyt uniwersalne są, ale ci tam - podobały mi się [emoji1])
Nie szukam innego sprzedawcy, skoro ten już dwukrotnie był przeze mnie sprawdzony (jak wspominałam siostrze też 2 lata temu zamawiałam) [emoji5]. Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja jestem z niego zadowolona [emoji5]. I, ot gościowi reklamę zrobiłam [emoji1][emoji1][emoji1]
Lilith - ja takie wzięłam: Link do: Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe pielucha tetra
(żabki, kocurki, beżowe sowizdzaly, słoniki z różową parasolka - może słoniki niezbyt uniwersalne są, ale ci tam - podobały mi się [emoji1])
Ostatnia edycja:
A ja jeszcze polecam woreczki na pieluszki wiem wiem moze malo ecologicznie ale latem w smietniku taka ilosc nie zapakowanych wcworeczekbpieluch moze dac czadu
ja odkrylam je dopiero przy 2 dzieciu i bylam zadowolona 200szt grosze kosztuje a. starcza i starcza, a u tego sprzedawce za 1 zamachem.mozna kupic doslownie wszystko 

reklama
Podkradam linka i jak plec mi sie potwierdzi to zamawiamWendy - u rp 77. Ja u niego brałam 8 lat temu z 80% wyprawki. Jedno wielkie pudło cudakow przyszło [emoji3].
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom