reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zakupy:-)

Misia jakie rożki zamówiłaś?
Mi udało się nabyć
Łóżeczko
Przwijak
Ciuszki
Nianię

Załączniki

• received_1885623748382601.jpeg
    received_1885623748382601.jpeg
    59,5 KB · Wyświetleń: 125
  • FB_IMG_1491368960039.jpg
    FB_IMG_1491368960039.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 131
  • IMG_20170405_070728.jpg
    IMG_20170405_070728.jpg
    103,6 KB · Wyświetleń: 130
Ostatnia edycja:
reklama
U mnie w ostatnim czasie zakupowe szaleństwo na całego :D nie mam nic, nic od nikogo nie dostanę więc absolutnie wszystko muszę kupić. Zaczęłam pierwsze zakupy w marcu po połówkowych i poszło lawinowo :D Poluję na promocje, gromadzę ciuszki fatałaszki - na razie głównie to :) Nad wózkiem się zastanawiamy, nad fotelikiem tak samo - a co gorsze, musimy dokonać przemeblowania w sypialni więc czeka nas też wymiana naszego łóżka :baffled:

Misia wózek i łóżeczko mamy po Zuzi i kilka ubranek ale nie dużo bo większość jednak różowych było Nie wiem jakoś się powstrzymuje jeszcze z resztą dwa dni i po zakupach, spokojnie jakoś podchodzę do tematu.
Macie może sprawdzonego sprzedawce na allegro z pościelą do łóżeczka? Pewnie już się przewinal ten temat ale jakby któraś z was miała pod ręką link to proszę

Boże a ja nie mam nic,pod koniec kwietnia mąż jedzie na zarobek do Niemiec ,wraca na początku czerwca i dopiero wtedy zakupy robimy,w maju chyba zacznę spisywać listę,mam tylko łóżeczko w którym narazie śpi synek.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia ja jeszcze nic nie kupiłam prawie. Tzn żadnych ubranek Ani kosmetykow. Kupiłam komode z przewijakiem, monitor oddechu od znajomej i dostałam paka ubrań od znajomego ale większe rozmiary. W maju dopiero zaczynamy zakupy :)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry