Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja karuzeuzle mam taka: Link do: Tiny Love, Wyspa Marzeń, karuzela
I jest super sama uwielbiam te muzyczki i mam do nich sentyment moja Karolinka ja uwielbiala takiej z efektami swietlnymi bym nie kupila, to wg mnoe tez za duzo bodzcow dla dziecka.
Pola, fajna ta karuzelka
A takie montessori to można samemu chyba zrobić.
Ja nie kupuję na razie żadnych zabawek, liczę że to dostaniemy w prezencie w nadmiarze. Oo oprócz Szumisia, bo jego chciałam mieć od początku i kupuje go dla wnuka moja mama.
Do mnie przyszła pierwsza paczka z allegro, smoczki Lovi, prześcieradła i ochraniacz do łóżeczka. Zamawiałam w poniedziałek rano, dziś dostałam. U sprzedającego flaming24, polecam
Do mnie natomiast przyszła butelka - mimo wszystko stwierdziłam że kupię medela calma - zobaczymy jak się sprawdzi ale z wyglądu i obczajki jak się zachowuje z wodą jestem zadowolona nawet bardzo
Pumelov nie ma czego naprawić rączka jest sprawna tylko porysowana mega też płaciłam przy odbiorze oglądałam fotki na ktorych nic nie było widać itp...
Pewnie wieszala duzo zabawek na raczce, ale nie ma to znaczenia do uzytkowania
A jak bardzo Cie to denerwuje kup sobie taki "ochraniacz" na raczke. A i latwiej bedzie Ci sie nosic
Dziewczyny oficjalnie ogłaszam że już zaraz przyjdzie wiosna i lato bo właśnie kupiłam śliczne sandałki na koturnie także nie mogą leżeć bezczynnie i zarządzam zmianę pogody!