Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Katja - pytałaś o te leginsy biedronkowe - widziałam je w Częstochowie,ale tylko rozmiary L i XL i z praktycznością to niestety nie miały nic wspólnego... szczególnie teraz na upalne dni....
Katja. Właśnie mąż mi wczoraj złożył bo się o nie obijaliśmy... Mam jedną fotkę którą strzeliłam po zakupie, ale nie chce mi jej wkleić bo za duży plik :-\. Jak dobije się do laptopa to postaram się wrzucić.Ogolnie jest stabilniejsze niż next 2 me bo takie sprawdzałam w Smyku stacjonarnym
Byłam na zakupach w Ikei - bardzo fajne mają śpiworki Jest jeden rodzaj, który idealnie nadaje się na te bardziej gorące dni bo nie jest gruby. I można go stosować od 0-6 miesiąca. Środek jest bawełniany a cena 40-50 zł. Sądzę, że fajna inwestycja Dodatkowo zakupiłam lampkę w kształcie chmurki. Mam nadzieję, że dziecku będzie odpowiadać takie oświetlenie
poza tym przescieradło do łozeczka, butelka avent i smoczek lovi
teraz czas na fanaberie ( jak pieniazki zostana na ten cel)
a co do lampek z IKEA dla starszej córki mam już kwiatka z ikea
akcesora poporodowe juz mam ...
zostało mi z wazniejszych rzeczy aspirator do noska (zwykły i katarek), kosmetki dla malej i pieluszki...
pialyscie o witaminach...ja nie dawalam od pierwszych dni....bo mała była niespokjna po podaniu (probwałam kila razy) i wrociałam do nich po ok miesiacu ...
zamiast kapsulek kupiłam takie z pompką ...i tez sie fajnie sprawdziły