reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Ja suszarki nie biorę ale też mam mało cienkich włosów które w mig schną nawet same i same układają się nie najgorzej, to zawsze trochę mniej rzeczy dla mnie. U mnie podstawą jest podkład, coś do brwi i w sumie tyle mi wystarcza ale wezmę też mascare.

reklama
Hehe, ja biorę suszarkę i prostownice. Kosmetyki też, puder, tusz i eyeliner obowiązkowo. Bo ja bez kreski nie istnieję. [emoji6] Wezmę też pewnie podkład, ale nie wiem czy użyje, to tak na wszelki wypadek. Też biorę kilka miniaturek + buteleczki samolotowe na szampon, odżywkę i żel do mycia :D

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamierzam wziąć szuszarke od razu, mam dużą suszarke ale z zginana rączka. Kupię te mikro szampon i odżywkę. A kosmetyczki całej nie biorę, wezmę podkład BB, cień do brwi, tusz i brazer.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

A ja nie biorę, mam busz włosów i najwyzej na raz mi mąż podwiezie, myję 2x w tygodniu, może przypadnie że pojadę z w miarę swieżymi :) kosmetyków też nie biorę, mam rzęsy doczepione i w miare na bieżąco doczepiam to wyglądam calkiem calkiem :) a zresztą do 1. porodu nie miałam ani rzęs ani kosmetyków i nie czułam sie jakoś źle. Sale dwuosobowe u nas i prywata w miarę więc jestem bez schiz :) no i może dodam że do szpitala nie mam daleko w moim mieście, więc w razie czego mi podowożą :) ostatecznie pozostaję spakowana w wersji mini- jak na wczasy w Kołobrzegu. Stwierdziłam, że mi wystarczy i nie pakuję dwóch toreb. Mam tę jedną, nie wielką.

Pumelova ja juz drugą pralkę nastawilam ;) jak dla mnie możemy się spotkać na porodowce :D ale by było hehe :D

Tez myślałam o suszarce, ale to może mi mąż podrzuci jak będzie potrzeba bo ja też tak 2 razy w tygodniu myje włosy.
Tusz do rzęs i krem Bb tez wezmę :D

Ja nie susze wlosow w ogole wiec nie biore suszary ale prostownica must have zreszta to 5 min a od razu lepiej sie czuje.

Polecam tez suchy szampon procz normalnego.

O tak, też mam spakowany. Rzeczywiście super sprawa, w ogóle w różnych sytuacjach, nie tylko poród czy szpital :)

A ja na co dzień się nie maluje w ogóle więc tego typu kosmetyków nie biorę [emoji14] Ale prostownica to mój Must Have!:)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

O matko. Ja też muszę się już zacząć pakowac..... kosmetyków nie zabieram bo bedę w szpitalu tylko 48h, jak cos to mój mi dowiezie. Boję się strasznie tego wypadania włosów.... teraz są super. Jak pomyślę że połowa wypadnie to mi słabo.

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Słuchajcie nigdy nie używałam tego suchego szamponu.... Jaki byście poleciły ?? są w wersjach mini ?? i jak je używać... ??

Do góry