reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

Słuchajcie nigdy nie używałam tego suchego szamponu.... Jaki byście poleciły ?? są w wersjach mini ?? i jak je używać... ??
Ja używam batista chyba, albo syos - na tyle rzadko że nie kojarzę który lepszy, teraz mam jakiś z garniera ktory dostalam jako próbkę na warsztatach:D psikasz tym włosy u nasady i to jest takie lekko biale, czekasz chwilę aż wyschnie i możesz potem albo palcami wytrzepac z wlosow, albo ręcznikiem wetrzec albo szczotka wyczesac. Na każdym jest napisane jak uzywac. Świetna sprawa w takich sytuacjach :-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Po batiste miałam okropny łupież
Integral a czemu miałyby ci wypadać włosy?

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia 831 po ciąży wypadają włosy :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

W trakcie ciąży rosną bujnie (przynajmniej w moim przypadku). Po ciąży wypadaja :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny dziś byłam na mieście za ubrankiem dla małej typu wyprawka:)
Kupiłam jeszcze przewijak kocyk taki mniejszy z podusią antywstrząsową chciałam dalej robić zakupy ale straszny ból mam przy chodzeniu ledwo doszłam do domu:( reszte chyba zamówienia zrobię przez all...

4022428ebf51fb4085da28c98c4b60ff_orig.jpg

966c32339bd55777e32513cd6f4837ce_orig.jpg

dbb68a2303c0c4cb9b2ef88b3efac229_orig.jpg

Wiem że niby po ciąży wypadają, ale to chyba nie reguła? A co z zębami w takim bądź razie??[emoji16]

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi wlosy nie wypadały po córce. A zęby ja ogólnie mam słabe, wiec często muszę kontrolować, ale nie łącze tego jakoś z ciążą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry