reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Genna nie mam dostepu teraz do kompa i statystyk ale chyba tak wczesnie malo kto robil bete. Jak bede przy kompie dam znac.

Oki super dzięki , poczekam ;)
dziewczynki mam dziwne bóle w dole, chyba macica, takie chwilowe skórcze , od wczoraj rana właściwie biore już nospe 3 razy dziennie, biore magnez ale musujący a dzisiaj zakupiłam zwykly ,pani w aptece dała mi taki dla kobiet w ciązy, hela mag b6, dawka 100 mg magnezu, a jaką wy dawkę bierzecie? i ile razy dziennie, bo czytam ze można 2 lub 3 razy dziennie zależy jak lekarz zaleci.leżę bo wtedy jakoś skórcze mnie przychodzą , ale jak siedze albo chodze to gorzej :/

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, dawno mnie tu nie było. wchodzę i co????moja GENNA ma dodatni wynik !!!!!!!!!! I widzisz mówiłam że mi się tak śniło !!!!!!!!!!!!!!!
Kobieto Ty nawet nie wiesz jak się ciesze !!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Oczywiście wszystkim dziewczynom kibicuje i ciesze się z każdej pozytywnej wiadomości.
Szczególnie Infinity dziękuje że pamięta o foteczkach dla mnie ;-)
Nie mam czasu zaglądac tu zbyt często bo zarobiona po uszy jestem.Teraz mam urlop wiec trochę sobie odpocznę przed sezonem.
Madzia wpisz mnie proszę na 25 czerwca na wizytę przed crio.

CZERWIEC :

08.06.2014 Genna wysoka beta

09.06.2014 Magda_7891 wizyta serduszkowa
10.06.2014 anuszka wizyta przed crio ostatniego pingwinka 
11.06.2014 Agulla wizyta przed transferem
11.06.2014 Genna wysoka beta
12.06.2014 GizaS wysoka beta
13.06.2014 Hania wizyta
14/16.06.2014 Anulla28 wizyta przed crio
14.06.2014 Ewelina wizyta pecharzykowo/ serduszkowa
17.06.2014 Mimozama wizyta i rozpiska
23.06.2014 Heiza wizyta u immunologa