reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
KasiaMakaronik przykro mi :-(
Co do terminu @ to u mnie jedynym sposobem na jej przesunięcie było utrzymanie leków (progesteronu), sprawdzało się w 90% ale bywa różnie - niektóre dziewczyny dostają @ pomimo brania, nie wiem od czego to zależy ...

KasiaMakaronik strasznie mi przykro :( co do progesteronu to ja nawet biorąc luteinę dostałam @ także mi nie pomogło przeciągnąć.
Mimizama widzę że też jesteś na Polnej:):) jak miło że chociaż ktoś :-) kto jest Twoim lek. prowadzącym?

KasiaMakaronik moze za wczesnie zrobilas bete? Przeciez to dopiero 7 dpt. Ja bym na Twoim miejscu nie odstawiala lekow i powtorzyla bete za 2 dni. Pozwolisz, ze potrzymam jeszcze kciuki :)

A ja wlasnie wracam z Charlotty, wszystko co dobre szybko sie konczy :(

Dziewczyny - po wczorajszej punkcji melduję się na forum dopiero dzisiaj bo wczoraj mnie deko ścięło a tu widzę dobre wiadomości przeplatają się z tymi smutnymi - jak to w życiu, tak więc:

DW, KasiaMakaronik - strasznie mi przykro dziewczyny, odreagujcie nerwy i stres i wracajcie na plac boju!

Smerfeta - gratuluję naturalsa - to mega niespodzianka pewnie dla wszystkich, coś wspaniałego!

Kotuśka - no i doczekałaś się uprawgnionych dwóch kresek! gratulacje!

A u mnie - póki co wygrana szóstka w totolotka! :D czyli jest 6 zapłodnionych komóreczek! transfer przewidzany na sobotę, ewentualnie na czwartek - to zależy od tego jak się będą dzielić ale uff... uff... pierwsze koty za płoty ;-)

reklama
KasiaMakaronik przykro mi bardzo...

Chloe gratuluję! Niech teraz maluchy ładnie się dzielą

Agulla oo aż dwa zarodeczki wzięłaś :-) kciuki, by zostały już z Tobą

Milena cieszę się że wszystko ok. Teraz będziecie zdrowo rosnąć :-)

Ostatnia edycja:
Do góry