reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Ja tez dziewczynki kciukam za dzisiejsze wizyty i mega bety :).
Ja to jestem w mega stresie bo dziś mam USG genetyczne, rano az mnie na toalete ze stresu pogonilo. Mam nadzieje ze moje Szczescie rosnie sobie pięknie i zdrowo. Proszę trzymajcie kciuki.
Madziu wow ale fajnie ze poczulas ruchy. Zazdroszcze ;). To Stasiu powoli sie rozkreca hihi. Tez nie moge sie doczekac pierwszego kopniaczka.

Chciałam sprostować info o Gamecie łódzkiej. W sumie to nigdy ani nikt nie dał mi odczuć, że jestem w programie MZ. Lekarz ok, gdy miałam problem w trakcie stym. to dzwoniłam do rejestracji i on zawsze po wszystkich pacjentkach oddzwaniał. Pielęgniarki i asystentki miłe kobitki a najważniejsze, że po punkcji jak matki-chodziły co 5 min. pytały czy ok, przy poprzedniej jak dziewczynę bolało to miała krew na cito, wyniki były natychmiast i zaraz dostała pomoc. Może bylam trochę rozżalona po tym transferze, że tak mnie bolało ,że tylko 1 skarbuś i dlaczego tak się stało do miałam 5 komórek klasy MII więc były super, że chciałam dokupić opcję IMSI, embryo glue i nacięcie otoczki ( po 35 rż otoczka twardnieje), ale lekarz stwierdził, że w moim przypadku nie ma takiej potrzeby, no i do wczoraj miałam brązowe upławy. Także mam taki niedosyt informacji czemu tak się stało i zła jestem na siebie, bo trzeba było nie słuchać lekarza tylko dokupić opcje i teraz się nie zadręczać. Ale w sumie zawsze czułam się dobrze, nawet jak trzeba być 2 godz wcześniej na krew, to jest miejsce, gdzie można zjeść kanapkę, odpocząć, kupić kawkę. A pośpiech lekarzy? W sumie to my ich do tego zmuszamy. Jak wchodziłam na wizytę i patrzyłam na ilość teczek pacjentek to szczerze mu współczułam, bo to nasz cykl dyktuje mu wizyty. Ale się rozpisałam:-)

Magda dla tych chwil gdy czuje się ruchy dzidzi warto walczyć. Doświadczyłam to 17 lat temu i tęsknię za tym, dlatego będę walczyć. Gratuluję kochana !!!

reklama
Dziewczyny, kciuki za dzisiejsze wydarzenia :tak:
Magda - gratulacje :-) ja po pierwszych nieśmiałych kopniakach jakiś tydzień później czułam już regularne ruchy każdego dnia. U mnie regułą jest impreza nocna w brzuchu zawsze po 22 ;-):-D

Do góry