reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Olusia, wspomnienie wizyty w szpitalu przyprawia mnie o dreszcze. Lekarz murzyn (nie jestem rasista ale nigdy więcej nie chce go spotkać na swojej drodze) który ziewał i nie wykazywał zainteresowania. Robił chyba 20 minut USG kiwajac głową a mi łzy płynęły po policzkach najpierw z radości że serduszko bije a później z niemocy jak powiedział że on nic nie zmieni szansy małe i mam leżeć w domu. Dopiero mój dr z kliniki mnie uspokoił i kazał być dobrej myśli zwiększyć leki i nie panikowac. Plamiłam chyba 4 dni. Potem jeszcze dwie przygody z brązowymi plamami chyba w 10 i 13 tc ale wtedy już nie panikowalam bo wiedziałam o tej przestrzeni i możliwośći plamień. Mam nadzieję że to już historia i teraz będę mogła już spokojnie funkcjonować ;)

reklama
Smerfeta, moje skierowanie nawet pieczątki kliniki nie miało ;) Czemu byś na NFZ nie miała mieć? Tak to chyba koło 500 zł kosztuje tak słyszałam ;)

Magda_7891 polowa lekarzy nie powinna w ogole byc lekarzem a tym bardziej pracowac jako lekarz.. wiekszosc tych osob nie ma w ogole powolania do wykonywania takiej pracy - zawodu...no coz... masakra jakas !! w ogole sluzba zdrowia schodzi na psy....!!

Ostatnia edycja:
Dzieki Dziewczynki, jestem bardzo szczesliwa. :tak:

Widzisz Hania - bedzie dobrze, jaka piekna beta. Na wizycie tez sie okaże dzisiaj wszystko super. Moze po prostu masz bóle po ciężkim transferze i do tego ta hiperstymulka. Uspokoj sie, staraj sie zrelaksować i uwierz w kropka. Sciskam Cie.

Kasik, u Ciebie tez juz coraz lepiej. I u Olusi tez. Ciesze sie.

Enni - teraz za Ciebie kciukasy! &&&&&&

Juz po obchodzie, moj doktorek jest na dyzurze ale slowem sie nie odezwal :( Moze przy pani ordynator nie wypadalo, mam nadzieje, ze przyjdzie do mnie chociaz na chwile. Dowiedzialam sie, ze wyniki mam ok i dla mojego spokoju jutro mi zrobia usg, laskawcy ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Kasik oby to usg było na prawdę dokładne. A z tym wypisywaniem ze szpitala to często jest tak że lekarze boją się podjąć decyzję bo odpowiedzialność w razie co na nich spadnie. Doświadczyłam tego przy ciąży p. Trzymali mnie 8 dni w szpitalu :-/

Do góry