reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Sylka, tak sie ciesze że z Twoim leniuszkiem wszystki dobrze. Popatrz jak lekarz może sie pomylić. Dobrze ze wszytko dobrze idzie.

Madzia, no zobacz jaka niespodzianka !Super,ze dziewczynka.Zreszta co by nie było i tak bedzie dobrze.

Natanka, Madziula, przykro mi że nie idzie po waszej myśli. Czasem tak jest, każda z nas przeszła różne trudne sytuacje i niestety trzeba to jakoś przezyć bo tam na końcu dla was tez zaswieci słońce.

reklama
Kotuska jaki juz duzy kropek :tak:

Odnosnie imion to mam pare dla dziewczynki i chlopca... :-) no ale potem bede sie tym martwic...

Natanka, Madziulka przykro mi dziewczyny :( Ochłońcie trochę i wracajcie do walki:)
Sylka, super wieści. Najważniejsze, że maluszek się rozwija:)
Magda, ale super, kolejna dziewczynka :-D:-D:-D
Kotuska gratuluję, że wszystko jest ok. Zdjęcie śliczne i wymarzony widok każdej z nas :)

Ostatnia edycja:
Kotuska, Madzia, Syylka! Cudowne wiadomości. Gratuluje Wam z całego serca, trzymam kciuki, żeby dalej było tak dobrze.

Natanka, Madziulka - tak bardzo mi przykro.

A ja sie doczekać na czwartek nie moge, bo mam wizyte.

Sciskam Was wszystkie.

Dziewczynki
Beta na dziś 167.6
W czwartek było 80
Mały przyrost jak na 90 godzin :-(
Pani dr powiedziała ze na usg jest za wcześnie.
Jeszcze to krwawienie, które pojawia się jak byłam na badaniach i po wyniki i znika w domu więc leże i nic nie robię.
W środę kolejna powtórka bety.
Martwię się ale jestem pełna nadziei. . .

Witajcie
dziękuję Wam za słowa otuchy , na pewno się nie poddam i myślę już co dalej .
Bardzo dużo pomogła mi rozmowa z kimś , kto przeszedł 4 in vitro i pracuję w zawodzie medycznym. Wyjaśniła mi dużo i podpowiedziała co musze zrobić i co powiedzieć lekarzowi. Zacznę od wizyty w środę u mojego lekarza i porozmawiam z nim o tym wszystkim. A później umówię się do genetyka by wykonać badania genetyczne.

Muszę walczyć dalej , bo co mi pozostanie jak nie marzenia :-(

Madziulka ,Natanka bardzo mi przykro tulę mocno:-(
Madzia Syllka Kotuska super wiadomości oby jak najwięcej takich wiadomości było:tak:
anuszka mam nadzieję że jeszcze będzie dobrze trzymam mocno kciuki:tak:
pozdrowionka dla wszystkich;-)

reklama
Anuszka, może to leniuszek i nadrobi. Jest spora szansa:) Trzymam kciuki żeby było dobrze:)

Smerfeta, tak opel astra:) Taki jak chcieliśmy:) Bagażnik ma tak ogromny, że się nie spodziewałam i cała tam się zmieszczę:) Może w porównaniu do innych aut tak nie widać różnicy, ale teraz mam VW polo, więc on prawie w ogóle bagażnika nie ma:) Jestem zadowolona i mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawował, więc trzeba go opić :-D Oby był podwójny pretekst do picia, no ale jak to ja - jestem dosyć sceptycznie nastawiona, bo już powoli zaczynają się skurcze macicy i biorę nospę. A jak Wasz? Sprzedaliście forda?

Do góry