reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Marrika, ja może napisze inaczej niz koleżanki. Beta jest bardzo obiecująca ale jest na tyle niska że narazie miej do niej dystans. Poczekajmy do 3 weryfikacji, jeśli przyrost będzie prawidłowy wtedy bedziemy się wszyscy mocno cieszyć. Póki co sciskam mocno kciuki, bo naprawdę jest duża szansa a narazie to &&&&&&&&

Chloe super ze już w domku. Odpoczywaj. Marika kciuki. Kotuska uwielbiam Cię za ten obiektywizm sytuacji. Kasik a może jakieś Fryz Spa :)

Chloe trzymaj się kochana i dochodź do siebie w spokoju :tak: Cały dzień o Tobie myślałam :-)

Madziulka
to będzie salon w malutkim miasteczku więc taka nazwa mogłaby odstraszać biedniejszych klientów. Kompletnie się nie znam na tej branży, działam w zupełnie innych (hotelarstwo, gastronomia, kwiaciarnia itd.). Znalazłam śmieszną nazwę "Rach ciach" ;-):-D

Kotuska
beta powyżej 5 oznacza ciążę więc Marikka już w niej jest, teraz pozostaje tylko czekać czy beta prawidłowo przyrośnie i cieszyć się błogosławionym stanem :tak:

Dzieki dziewczyny i za gratulacje i Tobie Kotuska za realne ocenienie sytuacji. Tez mi sie wydaje, ze tak super hiper nie jest ale ciesze sie ze cokolwiek ruszylo, ze jest jakis tam cien szansy. Teraz czekam na tel od lekarza i nie wiem tylko czy prosic o przedluzenie zwolnienia czy nie. Z jednej strony ogarnelam juz sobie zastepstwo w pracy, ktore calkiem niezle sobie radzi, a z drugiej strony dobrze mi w domu, nie nudze sie ale pewnie teraz bede ciagle myslec o tej becie. No i jesli wroce do pracy to z kolei znowu w czwartek bede musiala wziac wolny dzien na kolejna weryfikacje. Nie wiem czym bardziej wkurze szefowa ;)

Kwiatuszku - mozno zaciskam kciuki aby u Ciebie beta jednoznacznie wskazala, ze kropek dobrze sie zadomowil :)

Ostatnia edycja:
Kasik według mnie nazwa powinna być jednoznaczna i od razu klientowi mówić co jest w danym miejscu , więc może klasycznie salon kosmetyczny ........ lub studio fryzur ........... :-)

Marikka, no wyniki niczego sobie ;) czekamy na III weryfikację.

Kasik, dobra nazwa to połowa sukcesu ;) Rach ciach mi się podoba ;) z jajem.

Chloe, odpoczywaj i zbieraj siły.

Ja po wizycie. Mój dr miał super humor dzisiaj. Pogadslismy posmialismy się ale USG nie zrobił. Dr mówi "proszę na fotel" a ja mu na to że wolę USG ;) na co mi odpowiada "wiem wszystkie panie chyba wolą USG niż fotel". Pogadslismy sobie o porodowkach naszych lokalnych. Kolejna wizyta za 3 tygodnie no chyba że coś mnie będzie niepokoić to mam przyjść wcześniej.

reklama
Madziulka w nazwie będzie Salon fryzjerski "..........." więc wątpliwości co to jest raczej nie będzie, zwłaszcza, że powstaje w miejscu gdzie salon był przez 15 lat. Jak na razie "Rach ciach" wygrywa ;-):-D

Magda
a Ty chodzisz na nfz i dlatego usg nie robią zbyt często?

Marikka
a dlaczego musisz brać wolne na weryfikacje? Przecież to tylko pobranie krwi i możesz je zrobić przed pracą lub po, w zależności od tego w jakich godzinach pracujesz :confused:

Ostatnia edycja:
Do góry