reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

PAŹDZIERNIK:

17.10.2014 Olusia wizyta
17.10.2014 Ewis wizyta u gina prowadzącego

20.10.2014 KasiaMakaronik punkcja
21.10.2014 Marikka crio transfer
21.10.2014 Hania USG prenatalne
21.10.2014 Kristin@ wysoka beta
22.10.2014 GizaS wizyta
23.10.2014 Madziulka Rz wizyta u immunologa
23.10.2014 Anulla wizyta u gina prowadzącego
27.10.2014 Syllka badania prenatalne
30.10.2014 Kasik wizyta u gina prowadzącego

LISTOPAD:
03.11.2014 Hania wizyta
05.11.2014 Kotuska wizyta u gina prowadzącego
06.11.2014 Anulla badania prenatalne
07.11.2014 Smerfeta prenatalne

Dołączam fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia kciuki za dzisiejsza wizytę, za Twoje zdrówko i za maluszków:sorry2:
Ewis za Twoja wizytę również kciuki, ciesze się że Ci sie udało i gratuluję. Jak przebiegła Ci stymulacja? w której dobie miałas podany zarodek i czy masz mrozaczki?

A do mnie wczoraj dzwonili z kliniki że mojego dr M nie będzie we wtorek i mam wizytę na środe bo dr Cz jakoś nie teoleruję-ale to zdanie jest powielane na forach:sorry2:

GizaS to prawda z tego co slysze i czytam bardzo duzo osob nie przepada za pania dr. Cz ja do niej chodzilam, ona mnie kwalifikowala do rzodowki.. i u niej bylam ostatni raz na USG pecherzykowym, potem juz poszlam do swojego gina prowadzacego..:tak:z tego co pamietam dr. Mercik robil mi transfer 2 zarodkow...

A ja mam juz stresa, wizyte mam na 15, wiec juz nie dlugo...:tak:

Olusia a przypomnij mi proszę w którym dniu miałaś transfer ( chodzi mi o to iludniowe zarodki miałaś podane) czy masz jakieś mrozaczki i jakie miałaś wskazanie do ivf?

Pytam bo widzę że coraz wiecej ludziom sie udaję w gyncentrum i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy nowy embriolog:sorry2:

Giza ja mialam podane 2 zarodki - 3 dniowe... - mam zamroze jeszcze 3 blastki w 5 dobie... a wskazania to mialam PCO, nieplodnosc idiopatycza, cykle bezowulacyjne, 8 inseminacji i nic...

A powiedz mi gdzie ty robilas badania albo zamierzasz robic na mutacje i kariotypy?

reklama
Do góry