reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
OlaSzy - bardzo się cieszę, że w końcu doczekałaś się terminu transferu. Będę za Ciebie trzymać mocno kciuki w poniedziałek.

Kogoś dopisać do kalendarza, zmienić / dodać termin?

Olusia trzymam kciuki za Was:)
Kwiatuszku miło Cię widzieć :-D wreszcie się zdecydowałaś?:) ja już działam idę długim protokołem i w tej chwili jestem na gonapeptylu.
OlaSzy kciukasy za transfer, na pewno dziewczyny dają Ci dużoooooo rad co i jak, na pewno polecą ananasa. Ja ekspertka nie jestem, ale wiem że reszta dziewczyn jest w tej sprawie obcykana :-)
Hess możesz mnie wpisać wizyte mam 31.03, ale nie wiem jaka...:) tzn biorę gonapeptyl i chyba jak wyniki będą oki to zaczynam stymulacje.
Kasik myślałam że wejdę już gratulować, ale nic czekam dalej aż zostanę ciocią :-D

Dziewczyny czy miałyście jakieś plamienia po odstawieniu antyków i braniu gonapeptylu? po 3 dniach od odstawianiu antyków miałam czerwone plamienia, minałjuz tydzień a ja nadal mam cos ani brązowe ani czerwone, jakieś żółtawo brązowe..nie wiem czy to normalne?

OlaSzy skoro transfer masz w poniedzialek to juz od soboty do srody mozesz jesc swiezego ananasa, 2-3 plastry dziennie razem z tym twardym srodkiem. Do tego pij olej lniany 2 lyzki raz dziennie, mozesz caly czas tzn juz dzisiaj i przez cala ciaze. Nie wiem czy bierzesz clexane i acard, mozesz brac od poniedzialku.

Nie jade do szpitala bo usg jest zepsute na oddziale, jutro mam przyjechac do prywatnego gabinetu doktorka wiec pewnie weekend jeszcze w domu.

Kwiatuszek pamietamy, pamietamy :)

DZiewCzyny nie odzywalam się dwa dni bo miałam mega doła. Leżałam ,płakałam, spałam.... Dziś nie wytrzymałam i zrobiłam betę. Jestem w 8dpt I moja beta 6,4... Za mała? Bo jak patrzyłam na wyniki innych dZiewczyn w tym dniu to były dwucyfrowe.... Niby mieści się w normie (tak na moim wyniku napisane), ale boję sie....

Ostatnia edycja:
reklama
Hess mam takie mieszane ucZucia, że nie wiem sama co się ze mną dzieje. Śmieje się i płacze... Ech... Najgorsze że u mnie w mieoście nie mam gdzie zrobić bety w sobotę. Muszę czekać do poniedZiałku. Oby tylko mega urosła!

Do góry