reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Hess, jak dobrze, ze hiperka odpuszcza! wspólczuję Ci bardzo i nawet nie moge powiedziec, co czujesz, bo ja przeszzłam to niemal bezobjawowo. a urlop bedzie jak marzeni - zregenerujecie siły, pobedziecie razem :) a to jakies dalsze wojaze?

do mnie nadal z kliniki nie zadzownili - mieli w 5. lub 6. dobie. Dzisiaj 6., oby mieli dobre wiesci!

reklama
anika11 - może nie dzwonili, bo weekend. A poza tym wyszły z założenia, że skoro idzie wszystko do mrożenia, to się nie trzeba spieszyć z telefonem. Na pewno wszytko jest ok :)

Postanowiliśmy zwiedzić Skandynawię - Szwecja, Finlandia, Norwegia, na 3 tyg. Jedziemy samochodem, bierzemy namiot, sprzęt turystyczny i zobaczymy. W większych miastach jakiś hostel, a potem tylko dzicz :)

Hess, ale piękna wyprawa Wam się szykuje;) ach! Czytam szwedzkie kryminały i za każdym razem się zachwycam, wiec tym bardziej zazdroszczę ;)

A co do mnie, embriolog wyraźnie powiedział, ze zadzwoni 29 lub 30. Czekam :/ porządkuje papiery i biurko przed nowym rokiem szkolnym

Hess, zadzownił pan embriolog (a raczej ja oddzwoniłam, bo jak na złośc nie slyszałam), że mam 3 blastki:) 1 z 5. doby oznaczenie 3 (???), a dwie z 6 (4AA, 4CC). CIeszę się, choc wiem, że droga jeszcze długa ;)

Hej,
Anika piękne blastki:-):-) trzymam mocno kciuki za owocny transfer:-D
Hess dobrze, że puszcza Cię hiperka bo ja miałam lekkie objawy i byłam zmęczona to wolę nie myśleć jak sie teraz czujesz:eek: fajnie, że planujecie taki porządny urlop, po tych wszystkich przebojach należy Wam się porządny odpoczynek zarówno psychiczny jak i fizyczny;-) będzie dobrze, ważne że masz siły do walki;-)

U mnie bez zmian, dzisiaj byłam ostatni raz w pracy i mam 2 tyg urlopu:-D planowałam warować pod szkołą, ale koleżanki wybiły mi to z głowy:-) Syn spokojny, nawet jak mu powiedziałam, że teraz od momentu rozpoczęcia nauki w szokle zaczyna się "poważne" życie nie przejął się zbytnio, więc chyba powinnam się wyluzować:-p miłego dnia, POWODZENIA:-)

Hess ale macie w planie piękny urlop życzę jak najlepszego wypoczynku i szczęśliwej podróży :tak:
KATE Tobie również spokojnego urlopu życzę i chociaż może troszkę uda się Tobie zrelaksować ,bo przecież jak synuś do szkoły to raczej nigdzie nie wyjedziesz
anika gratuluję 3 zarodeczków fajnie że je masz już trzymam kciuki żeby zostały z Tobą . miesiądż szybko zleci bądż dobrej myśli:tak:

Dziekuję dzieczyny:)

Kate, jak widze w szkole takie maluchy, to zawsze się rozczulam :) idą w parach, za rączkę, patrzac niepewnie w prawo i w lewo, by na przerwie w tempie błuskawicy rozpierzchnąc się po boisku i udawac, ze dzwonka nie słysza :D

reklama
Kate, a kiedy wracasz do gry? pamietam, ze mówiłas cos o jesieni, a ona za pasem :)

M wraca z początkiem października i wtedy jak tylko się da z kopyta ruszamy:-) chciałabym do końca roku przejść drugą próbę bo przecież program jest do czerwca a nie wiadomo co będzie dalej czy trzeba będzie trzeci raz podchodzići czy w ogóle zdążymy:baffled: miłego poniedziałku:-)

Do góry