reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
DW87 - najtańsza "wersja" kosztuje 17000 PLN i to jest cała procedura (a w tym masz 6 komórek dawczyni). I to jest cennik akurat z Invicty.

Jutro trzymamy kciuki za niebajkę i za udane spotkanie z maluchem :)

Kalendarz

WRZESIEŃ

03 - niebajka - spotkanie z maluszkiem

12 - KasiaMakaronik - wyniki PAPPA + wizyta u genetyka

anika11 - criotransfer

PAŹDZIERNIK

14 - Hess - konsultacja w innej klinice
- KasiaMakaronik - połówkowe

Hess a właściwie dlaczego nie można? Koleżanka jest po pierwszej nie udanej próbie a klinika wstrzymała refundację do stycznia i chcieli w miedzy czasie podejść komercyjnie od razu jej napisałam ze chyba nie można ale nie wiem sama dlaczego

Ewciak gratulacje :) Co do jedzenia to z surowych raczej nie jem sałat, ale jeśli masz swoje niepryskane to spoko. Owoce wprowadzałam powoli, tzn zjadłam kilka truskawek, z małą było ok, to następnego razu zjadłam więcej. Nie jem smazonego i wzdymajacych warzyw, z grilla i wędzonej ryby - po niej mała cierpiała

Hess chyba i tak sprobowalabym zaplodnic zamrożone komórki

Agulla po prostu takie warunki postawił realizator

reklama
agulla84 - tak jak smerfeta napisała, MZ zabrania. Albo jesteś w programie i dziale w nim, albo wpadasz i sobie działasz komercyjnie.

niebajka - tak, konsultujemy się jeszcze w Novum i dopiero podejmiemy decyzję co dalej.

Do góry