reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Heiza rozumiem, że to pytanie retoryczne ;-):-D Trzęsę portkami niesamowicie. Pojadę na wyniki a w trakcie oczekiwania na wynik mam wizytę u kosmetyczki bo moje żelowe paznokcie już tak odrosły, że szpony przypominają ;-) Nie wiem czy dam radę się tam odstresować :zawstydzona/y: Njagorsze, że nie mam mrozaczków i zostało mi już tylko 1 podejście w rządówce :-(

argissa witaj na forum :-) Napisz coś więcej o sobie, jaki macie problem, jakie masz AMH, ile masz lat, gdzie się leczycie?

Ostatnia edycja:
reklama
argissa witaj na forum :-) Napisz coś więcej o sobie, jaki macie problem, jakie masz AMH, ile masz lat, gdzie się leczycie?

Ja mam 30 mąż 37. Jesteśmy ze Szczecina , leczyliśmy się od ponad roku w VitroLive a do programu podchodzimy w Policach w szpitalu.Ogolnie staramy się 2 lata - ale od początku wiedziałam ze coś nie tak . Dziwne plamienia mnie nękają od ponad 3 lat i nie była to niedomoga.Okazało się po laparoskopii że mam endometriozę II stopnia , mąż ma nasienie idealne. Amh mam 6,31 , fsh identyczne :) od 2,5 roku lece na bromergonie ( czynnościowa) . W tej chwili jestem po 8 gonapeptykach :) w srodę jade na krew i prawdopodobnie wieczorem zaczne menopur

Argissa AMH masz bardzo ładne a skoro M ma idealne nasienie to MUSI być dobrze, trzymam kciuki, żeby to było pierwsze i ostatnie Wasze podejście :-)

Smerfeta jak było w pracy po relanium? Współpracownicy zdziwieni, że uśmiechnięta od ucha do ucha chodziłaś? ;-):-D

Kasik - dla mnie akupunktura po transferze była już spokojniejsza niż przed. Przed martwiłam się małą ilością wody i pęcherzem. A po to w sumie fajnie było poleżeć, może i bez tych igieł by było przyjemnie:) A tak to dziwnie, że Invicta od razu każe iść sobie i nie leżeć, jak ktoś nie ma akupunktury. Inne kliniki to każą chociaż poleżeć 5 min czy pół godz

Anulla KasiaMakaronik zapłaciła tylko za 1 akupunkturę przed transferem a pani anestezjolog pozwoliła jej poleżeć też po, tyle, że bez igieł ;-) Inne dziewczyny chyba od razu wychodziły do domu. To dziwne bo zalecają poleżeć chociaż 10-20 minut po. Ja nawet bałam się iść siusiu, że wysikam zarodeczki :-D ale taki miałam pełny pęcherz, że musiałam biec do wc. Fajnie, że jest w pokoju gdzie akupunktura to ubierać się nie trzeba, tylko w sexi spódniczce można iść.

Argisa - jak na endometriozę, to masz piękne amh. Zazdroszczę:) Witaj na forum, zawsze raźniej i łatwiej trochę przeżyć czas oczekiwania na badania, transfer i wysoką betę:)

nie wiedziałam ze to ma jakiś związek..endometrioza ulokowała się u mnie głownie w zatokach douglasa , tylne sklepienie macicy i pare pojedynczych ognisk na strzepkach jajowodów. Po koagulacji lekarz zastanawiał się czy ona w ogole ma wpływ na moją płodność czy to jest idiopatyczna...

Argissa AMH masz bardzo ładne a skoro M ma idealne nasienie to MUSI być dobrze, trzymam kciuki, żeby to było pierwsze i ostatnie Wasze podejście :-)

rokowania mam bardzo wysokie..mam nadzieje ze uda się w tych 3 razach :) nie za pierwszym to za drugim..jak nie za drugim to za trzecim :) zrobie wszystko , na rzęsach stane aby urodzic maleństwo :sorry2:

reklama
Argissa, a to może u Ciebie to nie ma wpływu:) U mnie niestety ma.
Kasik, a to nie wiedziałam, może następnym razem zapytam, czy mogę chociaż 10 min poleżeć, bo też bałam się wstać, żeby nie wyleciało. Mój M jak poszłam do łazienki, to mi powiedział, że przecież ja nie mogę do wc, bo wysiusiam fasolkę:) No ciekawe czy jest możliwość żeby poleżeć - zapytam:)

Do góry